in

NewStar, voor al uw verticale markten

Met ons brede assortiment in AV- en IT-steunen, bedienen wij al meer dan 20 jaar verscheidene verticale markten. U vindt NewStar onder andere in het onderwijs, de gezondheidszorg, transport, retail en beveiliging.

Onze producten sluiten perfect aan op de behoeftes in deze specifieke markten; wij helpen bedrijven en medewerkers door hun ruimte te optimaliseren, terwijl hun AV en/of IT netjes en georganiseerd blijft.

Hieronder vindt u een korte toelichting per verticale markt.

Retail
U vindt NewStar producten in tal van retail omgevingen. Of het nu gaat om steunen voor touchscreens van een PoS-systeem, om digitale borden in de verschillende retail ruimtes, of om plafondsteunen achter beveiligingsmonitoren.
Producten: monitor bureausteunen, vlakke, kantelbare en draaibare wandsteunen en plafondsteunen.

Gezondheidszorg
Flat screens zijn niet weg te denken uit de gezondheidszorg. Voor het afbeelden van scans, het ophalen van patiënten informatie, maar ook voor de bewegwijzering in ziekenhuizen. De steunen voor deze schermen voldoen aan strikte voorwaarden en zijn van groot belang voor een goede en efficiënte manier van werken.
Producten: TV/monitor wand- en plafondsteunen, medische wandsteunen, plafondsteunen en werkstations.

Transport
Op luchthavens is de juiste bewegwijzering en het leveren van actuele vlucht- en reisinformatie essentieel. De digitale communicatie gebeurt vaak via hoog geplaatste schermen aan wand en plafond.
Producten: TV/monitor steunen voor wand, plafond en bureau.

Onderwijs
Zowel in het basis- als voortgezet onderwijs worden AV- en ICT-hardware dagelijks gebruikt; denk aan schermen voor het klaslokaal of notebooks, tablets en PC’s voor de werkplekken van studenten en docenten. NewStar biedt de beste montageoplossingen voor alle hardware.
Producten: automatische trolleys en wandsteunen, LFD wandsteunen, steunen voor notebooks, tablets, PC’s en projectoren.

Finance
Ook in de financiële wereld moet een aanzienlijke hoeveelheid aan informatie snel en accuraat gepresenteerd kunnen worden. Denk aan werkplekken met drie of meer monitoren en aan beurshallen met digitale schermen langs meerdere wanden.
Producten: bureausteunen voor één tot en met zes schermen en plafondsteunen.

Overheid
Overheidsinstanties zijn vaak grote organisaties, daarom is het van belang om gebruik te maken van de juiste AV- en IT-oplossingen. Door werkplekken ergonomisch op te zetten wordt er rust gecreëerd en ruimte bespaard. Een ergonomische werkplek verhoogt namelijk productiviteit, comfort en werkplezier.
Producten: enkele monitorarmen, dubbele monitorarmen, PC steunen en notebook steunen.

Consument
Aan het einde van een lange werkdag komen we thuis om het ene scherm voor het andere te vervangen, maar voor een ander doel: ontspanning. NewStar biedt het beste assortiment van oplossingen voor deze schermen; op een veilige manier gemonteerd, ruimtebesparend en ideaal gepositioneerd.
Producten: vlakke wandsteunen, kantelbare wandsteunen en draaibare muurbeugels.

Beveiliging
In de beveiligingswereld is niet alleen sprake van het gebruik van camera’s, maar ook van het gebruik van CCTV schermen. Het opnemen, tonen en monitoren van de activiteiten gebeurt niet alleen in de ruimte zelf, maar ook via controlekamers. Vaak zijn deze controlekamers voorzien van multi-screen oplossingen.
Producten: plafondsteunen en multi-screen bureausteunen.

Bekijk alle producten.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Sony biedt een ruim assortiment nieuwe DAB+ radio’s aan tijdens de Week van de Digitale Radio

KPN introduceert complete IoT-oplossing voor zakelijke markt