in

NewStar, inzetbaar voor alle verticale markten

Met ons brede assortiment in AV- & IT-steunen, assisteren wij al meer dan 20 jaar verscheidene verticale markten. U vindt NewStar onder andere in het onderwijs, de gezondheidszorg, transport, retail en beveiliging.

Onze producten sluiten uitstekend aan op de behoeftes in deze specifieke markten; wij helpen bedrijven en medewerkers om hun ruimte te optimaliseren, terwijl hun AV en/of IT netjes en georganiseerd blijft.

Hieronder vindt u een korte toelichting per verticale markt:

Retail

In verscheidene retail omgevingen komt u NewStar producten tegen. Of het nu gaat om steunen voor touchscreens van een POS-systeem, om digitale borden in de verschillende retail ruimtes, of om plafondsteunen achter beveiligingsmonitoren.

Producten: monitor bureausteunen, vlakke, kantelbare & draaibare wandsteunen, plafondsteunen en videowall wandsteunen.

Gezondheidszorg

Flat screens zijn niet weg te denken uit de gezondheidszorg. Voor het weergeven van scans, het ophalen van patiënten informatie, maar ook voor de bewegwijzering in ziekenhuizen. De steunen voor deze schermen voldoen aan strikte voorwaarden en zijn van grote waarde voor een goede en efficiënte manier van werken.

Producten: TV/monitor wand- en plafondsteunen, medische wandsteunen, plafondsteunen en werkstations.

Transport

Op luchthavens is de juiste bewegwijzering en het leveren van actuele vlucht- en reisinformatie essentieel. De digitale communicatie speelt hier een grote rol in. Dit gebeurt vaak via hoog geplaatste schermen aan wand en plafond.

Producten: TV/monitor steunen voor wand, plafond & bureau en videowall wandsteunen.

Onderwijs

Zowel in het basis- als voortgezet onderwijs worden AV- & ICT-hardware dagelijks gebruikt; denk aan schermen voor in het klaslokaal of laptops, tablets en PC’s voor de werkplekken van studenten en docenten. NewStar biedt de beste montageoplossingen voor al deze hardware.

Producten: automatische trolleys en wandsteunen, LFD wandsteunen, steunen voor notebooks, tablets, PC’s en projectoren.

Finance

Ook in de financiële wereld moet een flinke hoeveelheid aan informatie snel en accuraat gepresenteerd kunnen worden. Werkplekken zijn vaak uitgerust met drie of meer monitoren en in beurshallen hangen veelal digitale schermen langs meerdere wanden.

Producten: bureausteunen voor één tot en met zes schermen en plafondsteunen.

Overheid

Overheidsinstanties zijn vaak grote organisaties en daarom is het van belang om gebruik te maken van de juiste AV- & IT-oplossingen. Door werkplekken ergonomisch in te richten wordt er rust gecreëerd en ruimte bespaard. Het resultaat: meer productiviteit, comfort en werkplezier.

Producten: enkele monitorarmen, dubbele monitorarmen, PC steunen en notebook steunen.

Consument

Aan het einde van een lange werkdag komen we thuis en vervangen we het ene scherm voor het andere, maar met een ander doel: ontspanning. NewStar biedt het beste assortiment van steunen voor deze schermen; deze zijn net afgewerkt, ruimtebesparend en ideaal te positioneren.

Producten: vlakke wandsteunen, kantelbare wandsteunen en draaibare muurbeugels.

Beveiliging

In de beveiligingswereld is niet alleen sprake van het gebruik van camera’s, maar ook van het gebruik van CCTV schermen. Het opnemen, tonen en monitoren van de activiteiten gebeurt niet alleen in de ruimte zelf, maar ook via controlekamers. Meestal zijn deze controlekamers voorzien van multi-screen oplossingen.

Producten: plafondsteunen en multi-screen bureausteunen.

Meer informatie: www.newstar.eu

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Zo krijg je customer feedback van vijfsterrenkwaliteit

DigiTip: AGON AG272FCX6 verbindt spelers met een game