in

DigiTip: NewStar NM-D775 serie, enkele en dubbele monitorarm

De NM-D775-serie van NewStar biedt een enkele en dubbele monitorarm in een reeks van 3 kleuren: zwart, zilver en wit. Zowel de enkele als dubbele steunen zijn innovatief vanwege de combinatie van de gasveer arm en de mogelijkheid om grote schermen te monteren.

NewStar’s enkele monitorarm is zelfs geschikt voor ultrawide beeldschermen tot 49 inch. Het is één van de eerste modellen op de markt die grote schermen tot 15 kg per scherm kan dragen en eenvoudig in hoogte kan worden afgesteld met een gasveer.

Het elegante kabelbeheer houdt de kabels georganiseerd en beschermd en draagt bij aan de “clean desk”-werkplek.

De NM-D775-serie van NewStar is kenmerkend voor zijn soepele aanpasbaarheid en focus op ergonomisch gebruik. De excellente instelbare eigenschappen, zoals een unieke kantel-, draai- en zwenktechnologie, stellen de gebruiker in staat om de monitoren moeiteloos in de gewenste positie te plaatsen. De enkele monitorarm is geschikt voor brede schermen tot 49 inch en de dubbele monitorarm is geschikt voor twee schermen tot 32 inch.

Beide zijn eenvoudig in hoogte aan te passen vanwege de gasveer arm en de gemakkelijke handgreep op de dubbele monitorarm. Het 180 graden-stopmechanisme vergrendelt en zwenkt de arm veilig in zijn positie en de bovenste bevestigingsklem biedt zowel installatiegemak als de mogelijkheid om op dunne bureaus te bevestigen. Het elegante kabelbeheer houdt de kabels georganiseerd en beschermd en draagt bij aan de “clean desk”-werkplek.

Meer informatie over NewStar’s monitorarmen vind je hier:
NM-D775 (enkel) & NM-D775DX (dubbel)

Reacties

Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Polar introduceert de OH1 +, een veelzijdige optische hartslagmeter met bluetooth en ANT+

DigiGames reviews 2019