in

KPN introduceert complete IoT-oplossing voor zakelijke markt

Telecom- en ICT-dienstverlener KPN zet een volgende stap in de IoT-markt en start onder de naam ‘KPN Things’ een end-to-end Internet of Things (IoT) dienst voor zakelijke klanten.

KPN Things biedt alles rondom IoT in één schaalbare, startklare oplossing. KPN Things is een dienst met IoT-apparatuur, -netwerken en data en consultancy services. Daarmee levert KPN een complete IoT-oplossing waarmee organisaties direct aan de slag kunnen en verstevigt KPN zijn strategische positie in de IoT-markt.

Internet of Things is de afgelopen jaren werkelijkheid geworden en veel organisaties zien de voordelen van IoT. Met de juiste IoT-toepassingen kunnen organisaties bedrijfsprocessen optimaliseren, de klantervaring verbeteren en nieuwe business modellen ontwikkelen. Maar tegelijkertijd is het voor sommige organisaties een uitdaging hoe ze Internet of Things moeten inzetten en welke waarde ze eruit kunnen halen.

Om zakelijke klanten nog beter van dienst te zijn en de kansen in deze markt volop te laten benutten introduceren we KPN Things

KPN heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan bij talloze organisaties in vele honderden IoT-vraagstukken. Vanuit deze klantinzichten is KPN Things ontwikkeld. Met KPN Things krijgen zakelijke klanten de mogelijkheid IoT direct in de praktijk te brengen, zonder dat ze zich druk hoeven te maken over de technologie dan wel specialistische IoT-kennis vereist is. KPN Things zorgt voor een veilige en startklare IoT-oplossing gebaseerd op de verschillende IoT-netwerken (LoRa/M2M) van KPN in combinatie met een platform, voor een vast bedrag per maand. Organisaties kunnen gemakkelijk IoT-oplossingen toevoegen en eigen devices koppelen via het nieuwe platform.

Carolien Nijhuis, directeur Internet of Things bij KPN: “We zien een enorme groei in de IoT-markt, in iedere industrie is een toenemende behoefte aan nieuwe toepassingen waarmee organisaties efficiënter kunnen werken of nieuwe businessmodellen kunnen ontwikkelen. Om zakelijke klanten nog beter van dienst te zijn en de kansen in deze markt volop te laten benutten introduceren we KPN Things. Hiermee verlagen we de drempel om met IoT aan de slag te gaan en bieden we een volledige, veilige en startklare IoT-oplossing: van de sensoren, de verbinding en de dataopslag, tot dataservices en de integratie met de klantsystemen.”

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

NewStar, voor al uw verticale markten

Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ vanaf begin oktober verkrijgbaar in Rose Pink