in

Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ vanaf begin oktober verkrijgbaar in Rose Pink

Begin oktober brengt Samsung de Galaxy S8 en Galaxy S8+ uit in de kleur Rose Pink – Met deze stijlvolle kleur steekt Samsung haar nieuwste smartphones in een nieuw jasje. Verder heeft de Rose Pink-editie van de Galaxy S8 en GalaxyS8+ de vertrouwde features en het design.

Dankzij het Infinity Display wordt het bekijken van films en series een meeslepende ervaring.

Met de Rose Pink-editie wordt het kleurenpalet van de Galaxy S8 en Galaxy S8+ uitgebreid naar vier kleuren. De Galaxy S8 en Galaxy S8+ zijn op dit moment in Nederland verkrijgbaar in de kleuren Midnight Black, Orchid Grey en Arctic Silver. De Rose Pink-editie komt beschikbaar met 5,8 inch en 6,2 inch Super AMOLED Infinity Display, een randloos design zonder knoppen en gebogen glas voor een high-quality finish. Onder de Rose Pink-behuizing blinken de Galaxy S8 en Galaxy S8+ uit met tal van functionaliteiten, zoals:

  • Premium camera’s. De geavanceerde 8 MP Smart autofocus camera aan de voorzijde maakt de beste selfies, terwijl de 12 MP Dual Pixel camera aan de achterkant ook bij weinig licht glasheldere foto’s maakt.
  • Superieur entertainment. Het Super AMOLED scherm toont kleuren, contrasten en graphics precies zoals ze bedoeld zijn door de makers. Of je nu kijkt naar je favoriete film of serie of aan het gamen bent, de ervaring is ongekend. Bovendien biedt Game Pack tal van topgames, inclusief specifieke titels die worden ondersteund door Vulkan API.
  • Wereldwijde standaard in mobiele veiligheid. De Galaxy S8 en Galaxy S8+ zijn gebouwd op veiligheidsplatform Samsung KNOX. Dit biedt tal van beveiligingsmogelijkheden, waaronder een vingerafdrukscanner, irisscanner en gezichtsherkenning.

De Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ in Rose Pink zijn vanaf begin oktober beschikbaar voor verkoopadviesprijzen van respectievelijk € 799,- en € 899,-.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

KPN introduceert complete IoT-oplossing voor zakelijke markt

Groei Internet of Things ruim verdubbeld