in ,

Nieuwe Logitech POP Smart Button vanaf nu compatibel met Apple HomeKit

Nieuwe POP Smart Button geeft je met slechts een druk op de knop volledige controle over je smart home – Logitech komt met een nieuwe generatie smart buttons waarmee het besturen van je smart home even makkelijk wordt als zappen: de POP Smart Button.

Deze POP Smart Button werkt samen met Apple HomeKit. Nu kun je nog meer apparaten aansluiten, maar verder werkt het precies hetzelfde als het eerste model, de POP Home Switch.

Met slechts één druk op de knop kun je het licht uit doen, de deur op slot draaien, de verwarming hoger zetten en nog veel meer. En dat allemaal zonder van de bank af te komen.

Extra Smart Buttons toevoegen
Het Logitech POP Smart Button-pakket bestaat uit één smart button waar je drie zelfgekozen acties aan kunt koppelen en één POP bridge die je nodig hebt om de button aan een wifi-netwerk te koppelen. Voor nog meer controle over je smart home kun je extra POP Add-on Smart Buttons toevoegen. Deze zijn beschikbaar in de volgende kleuren: wit, staal, koraalrood en blauwgroen. Elke POP bridge kan gekoppeld worden aan een ongelimiteerd aantal buttons.

Verbind met Apple Home-app
De POP Smart Button samen gebruiken met Apple HomeKit wordt extra makkelijk wanneer je beide apparaten koppelt aan de Apple Home-app. De POP komt gekoppeld aan de app uit de doos, dus je kunt er meteen mee aan de slag, simpel en snel. Jij stelt de verschillende scenario’s in en de POP doet de rest. Of je nu alle lichten uit wilt doen alvorens naar bed te gaan of juist de elektrische gordijnen omhoog wilt laten gaan voor meer licht in huis, met de POP Smart Button is het hele huis gemakkelijk te bedienen voor het hele gezin.

Koppel met overige devices
De POP Smart Button is ook makkelijk te koppelen aan andere devices dan Apple’s HomeKit, bijvoorbeeld aan draadloze Sonos-muzieksystemen of aan de hub-based afstandsbedieningen van Logitech Harmony. Hiervoor gebruik je de Logitech POP-app voor iOS en/of Android. Naast de mogelijke koppeling met HomeKit is het ook mogelijk de Logitech POP Smart Button te koppelen aan Osram-verlichting of jaloezieën van Hunter Douglas en Lutron, waarmee de interoperabiliteit verder strekt dan de bestaande integraties met August Home, Philips Hue en Logitech Harmony.

Beschikbaarheid
Het Logitech POP Smart Button-pakket en de POP Add-on Smart Button zijn vanaf 13 juni a.s. exclusief verkrijgbaar in Apple stores en op Apple.com voor respectievelijk €89,99 en €39,99. Later dit jaar zullen deze producten ook in andere winkels verkrijgbaar zijn. Mocht je een eerder model – de POP Home Switch – hebben, dan is het mogelijk om een software-update uit te voeren om gebruik te maken van de nieuwe functionaliteiten.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Western Digital lanceert solid state drive met 64-layer 3D NAND-technologie

Digitale compact camera voor extreme omstandigheden: Ricoh Imaging introduceert WG-50