in

Nieuwe Nikon teleconverter

Nikon introduceert de nieuwe AF-S teleconverter TC-20E III, met een asferisch lenselement. De lens is volledig compatibel met de nieuwste systemen voor VR, autofocus en lichtmeterkoppeling. Hij is vanaf 8 januari verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van 549 euro.

Zurab Kiknadze, Product Manager Lenses, Accessories & Software bij Nikon Europe: ‘Voor veel fotografen betekende het gebruik van een 2x teleconverter dat het gebruiksgemak ten koste ging van de beeldkwaliteit. Dankzij de uitstekende optiek van de nieuwe AF-S Teleconverter TC-20E III kunnen fotografen nu prachtige beelden produceren wanneer ze het bereik van hun Nikkor-teleobjectieven willen uitbreiden.
 
De nieuwe AF-S teleconverter TC-20E III kan worden gecombineerd met compatibele teleobjectieven uit het Nikkor-assortiment. De teleconverter heeft rubberen afdichtingen op de vattingen, een duurzaam ontgrendelingsmechanisme voor intensief gebruik en een extra grote knop, zodat de converter ook met handschoenen aan snel verwijderd kan worden. De teleconverter wordt geleverd met nieuw ontworpen doppen en een praktische opbergtas voor extra bescherming.

Baby tv op dvd

Konami introduceert Yu-Gi-Oh accessoirelijn