in

Nieuwe Pro Series gaming headsets van RIG nu verkrijgbaar

NACON kondigt met veel plezier aan dat de RIG PRO Series gaming headsets vanaf nu verkrijgbaar zijn in Europa.  De “PRO Series” bestaat uit acht nieuwe modellen in drie reeksen: RIG 300 PRO, RIG 500 PRO en RIG 800 PRO.

We kondigen met veel plezier de lancering aan van de volgende generatie RIG gaming headsets in Europa. Met deze serie bieden we console- en pc-gamers verschillende opties om de headset te vinden die bij hun speelstijl past,” zegt Gregory Morquin, Global Business Director van NACON. “Naast onze twee bedrade series, wilden we ook een significante upgrade leveren aan de RIG 800 PRO, onze zeer populaire draadloze headset, door een multifunctioneel basisstation toe te voegen. De nieuwe “PRO Series” RIG gaming headsets biedt gamers ongeëvenaarde audioprestaties om beter te presteren tegen een ongelooflijke prijs-kwaliteitsverhouding.

RIG 300 PRO: Hoog kwalitatieve gaming headset voor een haarscherpe prijs
Dankzij de ongekende prestaties van de RIG 300 PRO headset kunnen gamers langer en comfortabeler spelen tegen een verrassend lage prijs. De oversized oorschelpen met nauwkeurig afgestelde 40 mm drivers, zijn goed voor diepe bassen en heldere hoge tonen. Dankzij de opklapbare microfoon is de headset makkelijk mee te nemen of op te bergen. Het ultralichte frame van de headset is flexibel, duurzaam en vrijwel onbreekbaar, terwijl de met stof beklede schuimhoofdband en oorkussens ook tijdens lange speelsessies optimaal comfort bieden.

De RIG 300 PRO is verkrijgbaar als de volgende modellen:

  • 300 PRO HS voor PlayStation®, verkrijgbaar in zwart of wit. Adviesprijs € 29,99
  • 300 PRO HX voor Xbox, verkrijgbaar in zwart of wit. Adviesprijs € 29,99
  • 300 PRO HN voor Nintendo Switch™, verkrijgbaar in zwart. Adviesprijs € 29,99

Alle modellen zijn compatibel met de andere platformen en elk apparaat met een aansluiting voor een 3,5 mm plug.

RIG 500 PRO GEN 2: Gaming headset voor competitief niveau
De nieuwe generatie van de RIG 500 PRO biedt alles wat gamers beviel aan de eerste generatie en voegt daar diverse upgrades aan toe. Hij is voorzien van een gloednieuwe, flexibele, zeer duurzame hoofdband van lichtgewicht staal. De van twee materialen gemaakte oorkussens blokkeren geluiden van buitenaf en blijven goed en comfortabel zitten tijdens de langste sessies. De nauwkeurig afgestelde 50 mm drivers met lage vervorming leveren een baanbrekend geluid, dat is geoptimaliseerd voor games met 3D-geluid. Voor gamers die nog dieper ondergedompeld willen worden in hun favoriete games, wordt deze headset geleverd inclusief een activeringscode voor twee jaar Dolby Atmos*.

De RIG 500 PRO is verkrijgbaar als de volgende modellen:

  • 500 PRO HC GEN 2 voor consoles, verkrijgbaar in zwart of wit. Adviesprijs € 79,99
  • 500 PRO HA GEN 2 voor PC, verkrijgbaar in zwart. Adviesprijs € 79,99

De RIG 500 PRO HC is compatibel met andere platformen en elk apparaat met een aansluiting voor een 3,5 mm plug. De RIG 500 PRO wordt geleverd met een Y-splitter-kabel voor soundcards en is aanbevolen voor pc-gaming, maar ook compatibel met consoles.

RIG 800 PRO: Draadloze headset en multifunctioneel basisstation
De RIG 800 PRO tilt de geluidservaring van gamers naar een hoger niveau met een multifunctioneel basisstation dat de headset ondersteunt met een draadloze verbinding, oplaadfunctie en bewaarplek. De verwijderbare draadloze USB-adapter kan ook direct worden aangesloten op een console, pc of laptop, zodat je de standaard waar je maar wilt kunt plaatsen om de headset op te laden.

De RIG 800 PRO biedt maar liefst 24 uur batterijduur na één keer opladen en extreem draadloos comfort in een lichtgewicht design. De kenmerkende, onbreekbare hoofdband met zelfinstellende headstrap en van twee materialen gemaakte oorkussens verzekeren dat je urenlang comfortabel kunt gamen. De 40 mm drivers met basversterkers zijn specifiek ontworpen om nauwkeurige 3D-audio te produceren.

De RIG 800 PRO is verkrijgbaar als de volgende modellen:

  • 800 PRO HS voor PlayStation®. Adviesprijs € 199,99
  • 800 PRO HX voor Xbox. Adviesprijs € 199,99
  • 800 PRO HD voor PC. Adviesprijs € 199,99

De 800 PRO HD en 800 PRO HX worden geleverd met een levenslange licentie voor Dolby Atmos® en bieden gamers nauwkeurige 3D-audio, waarvan ze kunnen genieten zodra ze de headset op hun favoriete platform aangesloten hebben.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Smart Home helpt om grip te krijgen op de energierekening

ENDORFY – een nieuw Europees merk op het internationale consumer tech podium