in

OnePlus introduceert de OnePlus 7 Pro limited edition Almond

OnePlus, specialist in mobiele technologie, voegt een nieuwe limited edition-kleur toe aan de OnePlus 7 Pro-serie. De serie, die in mei werd geïntroduceerd, is vanaf nu ook in de bijzondere kleur ‘Almond’ verkrijgbaar.

Hoe de limited edition Almond aan zijn naam komt? De behuizing van de smartphone straalt een subtiele gouden gloed uit. Om dat effect te creëren heeft OnePlus een dun folielaagje onder het glazen oppervlak aangebracht. Dit folielaagje zorgt voor een unieke verstrooiing van het licht dat op de smartphone valt en levert een afwisselend mat en glanzend effect op. Om de elegante kleur door te trekken in de rest van het toestel is – als kers op de taart – de unieke pop-up-camera afgewerkt met echt goud.

De OnePlus 7 Pro biedt een unieke smartphone-ervaring met premium performance-eigenschappen en een 90Hz QHD+-display voor soepel scrollen en navigeren. Nog een voordeel: dankzij de pop-up-camera is de veelbesproken notch verleden tijd. Met deze nieuwe kleur combineer je dus innovatie én stijl!

Prijs en verkrijgbaarheid

De OnePlus 7 Pro limited edition Almond kan vanaf vandaag via pre-order besteld worden via Belsimpel en gaat op 25 juni in vrije verkoop op OnePlus.com. De adviesprijs van het toestel is 759 euro.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Amac accepteert Apple Pay in alle filialen en webshop

Supersnel gamen: LG toont eerste IPS-monitor met reactietijd van 1 milliseconde