in

Amac accepteert Apple Pay in alle filialen en webshop

Bankpas niet meer nodige met snel en veilig betaalsysteem – Apple Premium Reseller Amac accepteert vanaf vandaag in alle 47 filialen en in de webshop Apple Pay, de nieuwe betaalmethode van Apple.

In plaats van met een bankpas betaalt de gebruiker contactloos met zijn iPhone of Apple Watch. De snelle en veilige manier van betalen werd vandaag door de Amerikaanse tech-gigant in Nederland geïntroduceerd.

“Een bankpas is niet meer nodig om te betalen in onze winkels”

Wie in een van de winkels van Amac wil betalen met Apple Pay houdt simpelweg zijn iPhone of Apple Watch tegen de betaalterminal, waarna de betaling plaatsvindt. Wie iets koopt in de webshop van Amac klikt bij het afrekenen op de knop ‘Betaal met Apple Pay’. De adresgegevens worden automatisch ingevuld, waarna met een vingerafdruk of door gezichtsherkenning een veilige betaling plaatsvindt.

Snel en veilig

“Een bankpas is niet meer nodig om te betalen in onze winkels”, aldus Ed Bindels, CEO van Amac. “De duizenden transacties die dagelijks plaatsvinden in onze winkels, worden met Apple Pay sneller en ook nog eens veiliger uitgevoerd.” Op dit moment ondersteunt ING als eerste Nederlandse bank het nieuwe betaalsysteem van Apple.

In de wallet van Apple Pay slaat een consument zijn bankpas of creditcard op, maar ook aangeschafte concertkaartjes of vliegtickets. Apple Pay bewaart geen transactiegegevens die naar de gebruiker te herleiden zijn.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Logitech G presenteert nieuwe lijn gamemuizen met HERO 16K-sensor

OnePlus introduceert de OnePlus 7 Pro limited edition Almond