in

Ook grote koptelefoons van Sennheiser

Met de komst van maar liefst 5 nieuwe full size hoofdtelefoon modellen slaat Sennheiser een brug tussen de perfecte geluidsweergave en een eigentijds ontwerp. De markt vraagt immers om grote, opvallende hoofdtelefoons. Daar wil de hoofdtelefoonspecialist natuurlijk graag aan voldoen, maar dan wel op eigen voorwaarden.

Nieuwe HD 400 serie
Geluidskwaliteit staat bij de hoofdtelefoon specialist immers op nummer 1. Dus ook bij de nieuwe HD 4’s. De HD 448 en HD438 geven een helder, uiterst gedetailleerd stereo geluid, waarbij de klankkleur van de HD 448 extra warm en vol is.
De HD 408, 418 en 428 hebben een meer basgedreven geluidsweergave waarbij het accent op de lage tonen ligt. De HD 408 is het enige open model (dat een transparante geluidsweergave biedt), terwijl de gesloten 418 en 428 een goede demping van geluiden van buitenaf garanderen.

Ongehoord luisterplezier
Doordat muziek tegenwoordig vooral via MP3 spelers wordt beluisterd, worden opeens geheel nieuwe eisen aan een hoofdtelefoon gesteld. Veel fabrikanten hebben daarom hun hoofdtelefoons aangepast voor ‘geluid onderweg’. Echter, Sennheiser wil ook thuis op de hi-fi set de beste geluidsweergave blijven bieden en heeft deze lijn dus voor alle typen geluidsbronnen geoptimaliseerd. Hiermee kan “anytime, anyplace, anywhere” van muziek worden genoten.

Oogstrelend design
Omdat naast een perfecte geluidsweergave het uiterlijk van de hoofdtelefoon tegenwoordig meer dan ooit bepalend is voor het straatbeeld, hebben de nieuwe HD 4’s allen ook een eigen ontwerp gekregen. Van retro tot bling, van opvallend design tot stijlvol en ingetogen zwart. Met de Sennheiser 400 serie is het goed luisteren.

AMDs promoteam reist door het land

Novita komt met lcd-tv’s