in

Optimaal luisterplezier voor senioren dankzij de Thomson 4-in-1 hoofdtelefoon

Het volume van de televisie de hoogte in jagen wanneer uw gehoor minder goed is, is niet altijd de beste oplossing. Dit kan namelijk niet zo aangenaam zijn voor de medebewoners of buren als de muren in huis niet volledig geluidsdicht zijn.

Een betere optie om ongehinderd te luisteren naar uw favoriete programma, is het gebruik van een aangepaste hoofdtelefoon.

Thomson lanceert de digitale, draadloze WHP6309BT ‘Senior 4-in-1’ hoofdtelefoon die via de nieuwste draadloze Bluetooth-technologie ook ouderen laat genieten van een zuiver, kristalhelder geluid terwijl ze thuis naar televisie kijken of muziek willen luisteren.

De hoofdtelefoon combineert geluidskwaliteit met uitstekend comfort en gebruiksgemak. Het in ear model met zachte siliconen oorkussens en een lichte, flexibele kinbeugel zal u niet storen wanneer u comfortabel op de bank ligt of als u een bril draagt.

Tegelijkertijd beschikt de hoofdtelefoon over een multipoint-functie – Hij biedt de mogelijkheid om gelijktijdig twee apparaten te verbinden met de hoofdtelefoon. Sluit de zender gewoon aan op de gewenste audiobron zoals een dvd-speler, cd-speler, tv-toestel, hifi-systeem, smartphone of tablet. Zonder ingewikkelde bedrading en dankzij de eenvoudigste plug-and-play installatie kunt u binnen enkele minuten genieten van een meeslepende en levendige klank. Het maakt niet uit of u gebruik maakt van connectiviteit via analoge verbindingen (cinch of jack), digitale verbindingen (optisch) of directe draadloze verbindingen (via bluetooth).

Het volume kan rechtstreeks op de hoofdtelefoon worden geregeld en de balans kan individueel worden ingesteld. Kortom, alles kan aangepast worden en dat ook nog per oor. Bovendien kan er een microfoon worden ingeschakeld waardoor u makkelijk een telefoongesprek kan voeren via uw smartphone, en dat met slechts één druk op de knop.

De geïntegreerde lithium-polymeerbatterij maakt tot acht uur ononderbroken gebruik mogelijk, en heeft een standby-tijd van ongeveer 250 uur. De hoofdtelefoon kan worden opgeladen door middel van de zender, die dan dienst doet als een laadstation.

Technische specificaties

  • Bereik: 10 m
  • Maximale gebruikstijd: 8 uur
  • Maximale standby-tijd: 250 uur
  • Frequentie: 3402-2480 MHz
  • Draaggolffrequentie: 2,4 GHz (op bluetooth basis)
  • Bedrijfsspanning: 5 V, 550 mA
  • Lithium-polymeerbatterij: 3,7 V
  • Gewicht van de hoofdtelefoon: 70 g

Thomson WHP6309BT draadloze hoofdtelefoon “Senior 4-in-1”
Aangeraden verkoopprijs: € 119,00

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Alles in 1 abonnement afsluiten? 4 tips bij het nemen van alles in 1-abonnement

Bijna 40% van zakelijk Nederland bestelt online