in

Oral-B lanceert de iO10 met iOSense

Een innovatief apparaat dat de meest gepersonaliseerde poetservaring biedt tot nu toe – De langverwachte tandenborstel van Oral-B is eindelijk hier: de iO10. De enige iO tandenborstel uitgerust met iOSense.

Het nummer één aanbevolen merk door tandartsen wereldwijd biedt consumenten de meest gepersonaliseerde poetservaring tot nu toe met iOSense. Het slimme apparaat biedt realtime begeleiding zodat consumenten precies lang genoeg en overal poetsen. Met de lancering van de nieuwste Oral-B iO treedt er een nieuw tijdperk voor mondgezondheid aan.

iOSense en features

Het nieuwe iOSense-apparaat wordt aangedreven door kunstmatige intelligentie om de poetservaring intuïtief te begeleiden en een gepersonaliseerde poetservaring te bieden. Het vertelt de gebruiker:

  • hoe lang te poetsen met een visuele timer voor optimale poetstijd en een wifi-klok
  • waar te poetsen dankzij de intuïtieve iOSense-lampjes
  • hoe te poetsen door doelen bij te houden en feedback te geven middels de Oral-B-app

De iOSense is tevens een magnetische oplader die de borstel in ongeveer 3 uur oplaadt. Daarnaast wordt de tandenborstel geleverd met een oplaadreisetui, ideaal voor onderweg.

Het interactieve kleurendisplay biedt eenvoudige navigatie om de borstel te personaliseren, denk hierbij aan verschillende reinigingsmodi zoals sensitive en whitening. Een Smart Pressure Sensor vertelt wanneer er te harde, te zachte of precies de goede druk wordt uitgeoefend.

Prestatie en resultaten

Met Oral-B iO wordt 100 procent meer tandplak verwijderd dan met een handmatige borstel. Het verbetert daarnaast de mondgezondheid en draagt bij aan een betere algehele gezondheid. De Oral-B iO7, iO8 en iO9 zijn al drie keer als beste uit de test gekomen van de Consumentenbond. In vergelijking met een handmatige borstel, resulteert poetsen met Oral-B iO in:

  • zes keer meer tandplakverwijdering langs het tandvlees
  • 100 procent gezonder tandvlees in één week
  • wittere tanden in één week dankzij de revolutionaire iO-technologie

iO4 en iO5

Naast de iO10 lanceert Oral-B ook de iO4 en iO5. Met de stille magnetische aandrijving en een Smart Pressure Sensor word je begeleid in het poetsen voor een schoon gebit en gevoel.

Prijs en beschikbaarheid

De Oral-B iO10 met iOSense is vanaf vandaag verkrijgbaar in Cosmic Black en Stardust White, via onder andere de Oral-B website en bol.com. De adviesprijs is 549,99 euro. De iO4 en iO5 zijn verkrijgbaar voor een prijs van 144,99 euro (iO4) en 189,99 euro (iO5), via de Oral-B website en bol.com. Deze is verkrijgbaar in verschillende kleuren: Quite White, Matt Black, Blush Pink of Lavender.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Motorola combineert prachtig design en high-end functies met drie nieuwe edge-toestellen

DigiTest: Turtle Beach REACT-R controller review