in

Overklokken in stijl met Kingston FURY Beast DDR5 RGB

Kingston FURY een wereldleider in geheugenproducten en technologische oplossingen, kondigde vandaag de release aan van Kingston FURY™ Beast DDR5 RGB geheugen.

De Kingston FURY Beast familie beschikt over de eerste DDR5 module die gebruikt is om 10.000MT/s te doorbreken, deze nieuwste toevoeging aan het portfolio beschikt over verbeterde RGB lichteffecten met een nieuw heat spreader ontwerp dat zorgt voor heldere en vloeiende verlichting.

 • Verbeterde RGB-verlichting met nieuw heat spreader ontwerp
 • Gepatenteerde Kingston FURY infrarood synchronisatietechnologie
 • Plug N Play bij 4800MT/s

Kingston FURY Beast DDR5 RGB is de perfecte oplossing om de stijl van de volgende generatie DDR5 systemen aan te passen. Kingston FURY Beast DDR5 RGB is Intel® XMP 3.0-Ready en gecertificeerd, en gekwalificeerd door ‘s werelds meest toonaangevende moederbord¹ fabrikanten, en laat gebruikers met vertrouwen bouwen. Met de Kingston FURY CTRL²-software kunnen gebruikers kiezen uit een bibliotheek van vooraf ingestelde patronen en effecten. Als alternatief kunnen gebruikers de vloeiende en levendige RGB-effecten aanpassen om hun systeem volledig uniek te maken. Alle Kingston FURY Beast DDR5 RGB-modules zijn voorzien van de gepatenteerde Kingston FURY Infrared Sync Technology™, die ervoor zorgt dat de lichteffecten perfect op elkaar aansluiten.

Kingston FURY Beast DDR5 RGB begint bij 4800MT/s, die is voorzien van Kingston’s unieke Plug N Play-technologie die automatisch overklokt zonder dat je een profiel hoeft te selecteren. Op modules van 5200MT/s en sneller worden Intel XMP 3.0-profielen ingeschakeld om de snelheid, timings en spanning vast te zetten. Of je nu een veteraan gamer of een beginnende liefhebber bent, met Kingston FURY Beast DDR5 RGB kunt u uw gaming maximaliseren.
“We zijn blij dat we Kingston FURY Beast DDR5 RGB aan ons geheugenassortiment kunnen toevoegen”, aldus Iwona Zalewska DRAM business manager, Kingston EMEA. “Nu kunnen degenen die de kracht van DDR5 samen met de leuke look van RGB willen, van beide genieten. Plus, met de persoonlijke touch van het aanpassen van de verlichtingseffecten kunnen gebruikers de volledige game-ervaring echt in eigen hand nemen.”

Kingston FURY Beast DDR5 RGB is verkrijgbaar in 8GB, 16GB en 32GB losse modules en kits van 16 tot 64GB, met snelheden tot 6000MT/s. De kwaliteit wordt gewaarborgd door gelimiteerde levenslange garantie en legendarische Kingston betrouwbaarheid. Ondersteund door een beperkte levenslange garantie en de legendarische betrouwbaarheid van Kingston.

Kingston FURY Beast DDR5 RGB kenmerken en specificaties:

 • Verbeterde verlichting met nieuw heat spreader ontwerp voor helderdere en vloeiendere RGB-verlichting: Game in stijl door de vloeiende, verbluffende reeks RGB-verlichtingseffecten aan te passen met Kingston FURY CTRL² of de software van de moederbordfabrikant.
 • Gepatenteerde Kingston FURY Infrarood Sync Technologie™: Levendige RGB-effecten lichten op in harmonie met Kingstons gepatenteerde Infrared Sync Technology.
 • Intel® XMP 3.0-ready en gecertificeerd: Geavanceerde vooraf geoptimaliseerde timings, snelheid en voltage voor overklokprestaties en het opslaan van nieuwe, door de gebruiker aanpasbare profielen met behulp van een programmeerbare PMIC.
 • Gekwalificeerd door ‘s werelds meest toonaangevende moederbordfabrikanten¹: Getest en vertrouwd voor het moederbord van jouw voorkeur, zodat je vol vertrouwen kunt bouwen.
 • Verbeterde stabiliteit voor overklokken: On-die ECC (ODECC) helpt de gegevensintegriteit te behouden voor ultieme prestaties terwijl je je grenzen verlegt!
 • Plug N Play bij 4800MT/s³,⁴: Kingston FURY Beast DDR5 RGB zal zichzelf automatisch overklokken naar de hoogste snelheid die door het systeem BIOS wordt toegestaan.
 • Capaciteiten:
  – Enkelvoudig – 8GB, 16GB, 32GB
  – Kit van 2 – 16GB, 32GB, 64GB
 • Frequenties: 4800MT/s, 5200MT/s, 5600MT/s, 6000MT/s
 • Latenties: CL38, CL40
 • Voltage: 1.1V, 1.25V, 1.35V
 • Operationele temperatuur: 0°C-85°C
 • Afmetingen: 133.35 mm x 42.23 mm x 7.11 mm
¹ Aanbevolen op de Qualified Vendor Lists (QVL) van ‘s werelds grootste moederbordfabrikanten.
² Verlichting aan te passen met Kingston FURY CTRL-software of met RGB-bedieningssoftware van het moederbord. Ondersteuning voor RGB-aanpassing via software van derden kan variëren.
³ Kingston FURYTM Plug N Play-geheugen zal in DDR5-systemen werken tot de snelheid die is toegestaan door het BIOS van het systeem van de fabrikant. PnP kan de snelheid van het systeemgeheugen niet sneller maken dan is toegestaan door het BIOS van de fabrikant. Kingston FURY Plug N Play DDR5-producten ondersteunen XMP 3.0-specificaties, zodat overklokken ook kan worden bereikt door het ingebouwde XMP Profile in te schakelen.
⁴ Meer informatie over megatransfers per seconde – MT/s staat voor megatransfers (miljoen overdrachten) per seconde en vertegenwoordigt de effectieve datasnelheid (speed) van DDR (Double Data Rate) SDRAM-geheugen in de computerwereld. Een DDR SDRAM-geheugenmodule draagt gegevens over bij het stijgen en dalen van elke klokcyclus (1 Hz).
Ex: DDR4-3200 (PC4-3200)
Kloksnelheid: 1600MHz
Datasnelheid: 3200MT/s
Bandbreedte: 25.600 MB/s (25,6 GB/s)

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Veilig van huis met de slimme verlichting van Innr 

Helft Nederlanders vreest inbreuk privacy door slimme apparaten