in

Panasonic introduceert nieuwe LF8 en LF80 displays

Panasonic introduceert een nieuwe reeks professionele displays, die voorzien zijn van een set nieuwe functies waarmee de betrouwbaarheid van toepassingen voor digitale informatievoorziening aanzienlijk verbetert.

De nieuwe LF8 en LF80 displayseries van Panasonic die vanaf deze maand geleverd kunnen worden, zijn professionele displays die ononderbroken 24/7 gebruikt kunnen worden.

Naast een hoge helderheid van 700 cd/m2 (LF80) of 500 cd/m2 (LF8) en verkrijgbaar in de afmetingen 42 inch, 49 inch en 55 inch, bieden de nieuwe displays een brede kijkhoek en een stijlvol design. Elk display heeft een rand van slechts 6,5 mm en een diepte van 56,8 mm voor naadloze grootbeeldschermen.

De nieuwe displays komen in de plaats van de LF6- en LF60-series. In tegenstelling tot hun voorgangers is elk display van de nieuwe series voorzien van een failover- en failback-functie, waarbij de display onmiddellijk overschakelt naar een alternatieve input bij onderbreking van het primaire signaal. Panasonic heeft tevens een USB-mediaspeler, USB voor STB-voeding en een USB-kloonfunctie toegevoegd. De LF80-serie is ook compatibel met DIGITAL LINK, waardoor het mogelijk is video, audio en besturingssignalen via één netwerkkabel over afstanden tot 100 meter te verzenden.

“Het zijn de uitgebreide functies die deze reeks displays zo indrukwekkend maken,” verklaart Enrique Robledo, Marketing Manager bij Panasonic. “De mogelijkheid om content af te spelen zonder de noodzaak van een externe dataspeler en de failover-functionaliteit maken het makkelijker dan ooit tevoren om een prachtige digitale informatievoorziening op te zetten en in stand te houden. Daarnaast stelt onze gratis multimonitoring- en besturingssoftware gebruikers in staat de status van meer dan 2000 displays te controleren. De software kan opgewaardeerd worden naar de Early Warning-software (ET-SWA100), die anticipeert op de noodzaak van onderhoud, waardoor het displaynetwerk nog robuuster wordt.”

Meer informatie is te vinden op business.panasonic.nl.

iBOOD zet ontwikkeling in Europa voort via Media Markt

Eerste ALSO Cloud Event succesvol verlopen!