in

Pioneer wint ‘European Plasma tv’ bij EISA

Pioneer deelt trots mee dat EISA zijn PDP-LX6090 Kuro flatscreen plasma-tv heeft bekroond met de prestigieuze ‘European Plasma-TV 2008-2009’-award. De ‘HD ready 1080p’ KURO televisie overtuigde het panel van EISA-experts met zijn uitzonderlijke zwartniveaus, die fijnere details en een groter contrast opleveren.

‘De Pioneer PDP-LX6090 is een indrukwekkende plasma-tv en de geavanceerde functies halen de allerbeste resultaten uit Blu-ray-, dvd- en standaard-tv-signalen. Dankzij het verbluffend diepe zwartniveau – Pioneer noemt het Kuro – is de contrastratio van dit scherm buitengewoon hoog. Dat creëert een immense diepte en vlijmscherpe details, die nooit eerder op een plasma-tv waren te zien’, zo stelt de jury.

‘Professionele gebruikers kunnen hun toestel volgens de ISF-normen kalibreren, zodat ze van hun films kunnen genieten zoals de regisseurs het bedoeld hebben: 1080p/24 met correcte kleuren en bioscoopechte bewegingen tegen 72 frames per seconde. Daarnaast zijn via een bijzonder uitgebreid menusysteem talloze andere instellingen beschikbaar. De kers op de taart is een lichtsensor die automatisch het beeld optimaliseert in functie van de specifieke lichtomstandigheden in de kamer.’

Op basis van zijn uitgebreide knowhow inzake plasmaschermen introduceerde Pioneer onder de KURO-merknaam twee ‘HD ready 1080p’ Full HD LCD-tv’s – de 32-inch KRL-32V en de 37-inch KRL-37V – met toonaangevende zwartniveaus en 1080p-prestaties. Een derde LCD-tv, de 46-inch KRL-46V, verschijnt binnenkort op de markt.

Klein opslagwonder

Autonavigatie ook voor op de fiets