in

Plantronics BackBeat 500-serie koptelefoon maakt draadloos de nieuwe standaard met tot 18 uur diep, rijk geluid

Veelzijdige bluetooth-koptelefoon brengt je muziek tot leven en biedt je de vrijheid om de hele dag comfortabel te luisteren.

Plantronics kondigt de algemene beschikbaarheid aan van de nieuwe BackBeat 500[1]-serie. De bluetooth-stereokoptelefoon voorziet in hoge kwaliteit audio, heeft een lichtgewicht ontwerp en biedt tot 18 uur luister- en spreektijd met een enkele lading. Met een prijs van 99,99 euro, helpt de BackBeat 500-serie bij de transitie naar draadloos luisteren, zonder dat de gebruiker concessies hoeft te doen op het gebied van kwaliteit, comfort en betaalbaarheid.

“Je eerste koptelefoon is iets bijzonders – het is een verlenging van je stijl en een trouwe compagnon die zorgt voor de soundtrack van jouw leven. Vandaag de dag zijn er meer en meer consumenten die ervoor kiezen om de kabel voor het eerst vaarwel te zeggen. Maar ze zijn niet bereid om daarbij compromissen te sluiten”, zegt Greg Miller, director of Portfolio Business Management bij Plantronics. “De BackBeat 500 is je perfecte eerste draadloze koptelefoon, met de langste luistertijd in zijn prijscategorie, en hij biedt daarnaast een premium design en de hoge kwaliteit audio waar Plantronics om bekend staat.”

Of je nu naar de volgende les aan het racen bent of in een volle koffiezaak zit, de BackBeat 500-serie brengt muziek in je leven zonder je ook maar enigszins op te houden. De koptelefoon heeft 40mm-drivers en een bass tube-design voor een diep, rijk geluid. Comfortabele traagschuim oorkussens helpen het geluid te isoleren, terwijl knoppen op het oor eenvoudig toegang bieden tot telefoongesprekken en muziek. Via de breedbandmicrofoon neem je gesprekken aan en via je koptelefoon heb je direct toegang tot Siri, Google Now of Cortana.

Verder heeft de BackBeat 500 de volgende features en voordelen:
· Streamen tot 10 meter met compatibele smartphones en tablets met een bluetooth 4.1-verbinding.
· De oorschelpen kunnen roteren, zodat de headset plat kan liggen bij beperkte opslagruimte in een tas of rugzak.
· De 3,5 mm brede jack- en analoge kabel zijn inbegrepen en kunnen worden ingeplugd als back-up, zodat je luisterervaring nooit onderbroken wordt.
· De koptelefoon kan automatisch verbinding leggen met tot twee apparaten tegelijk, en koppelen met in totaal acht apparaten.
· De bluetooth-set-up om je apparaat te koppelen werkt snel en eenvoudig.

Prijzen en beschikbaarheid
De BackBeat 500-serie is op Plantronics.com beschikbaar in drie kleuren – wit, grijs en donkergrijs – voor 99,99 euro. Additionele beschikbaarheid bij geautoriseerde Plantronics-retailers volgt binnenkort. Voor meer informatie kun je terecht op www.plantronics.com.

De gelauwerde Plantronics BackBeat-Familie
BackBeat 500 is de nieuwst telg in de Plantronics BackBeat-familie van draadloze stereoproducten. Andere BackBeat stereo-bluetooth-koptelefoons zijn de BackBeat PRO 2, de bekroonde draadloze koptelefoon met on-demand actieve ruisonderdrukking; de BackBeat FIT, een waterdichte[2] en zweetbestendige sportkoptelefoon die met zijn veilige en stabiele pasvorm voldoet aan de IP57-rating, ongeacht het activiteitsniveau; de BackBeat GO 3, draadloze stereo-oordopjes die zo ontworpen zijn dat ze levendige, hoge resolutie audiokwaliteit leveren; de BackBeat SENSE, een slimme on-ear draadloze koptelefoon met sensortechnologie, en de BackBeat 100-serie, hybride draadloze koptelefoons met nekband, waarvan het ultralichte design de hele dag voor een prettige pasvorm zorgt. Elk BackBeat-product biedt de mogelijkheid om zowel te bellen als van muziek te genieten met een kwaliteit die gebruikers van Plantronics gewend zijn.

[1] BackBeat 500-Serie is inclusief de BackBeat 505 en BackBeat 500, afhankelijk van de regionale markt en de channel waarbinnen de producten worden verkocht.
[2] Waterproof in water tot één meter diep gedurende 30 minuten (IP57). Bluetooth-technologie maakt onder water echter geen verbinding. Plantronics.com/waterproof.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Introductie Huawei P10 Lite markeert start verkoop P10-serie in Nederland

LG introduceert Picture-on-Wall OLED in Nederland