in

Powerbank laadt drie keer op

De mobiele telefoon onderweg opladen is nu mogelijk met de Eminent Powerbank. De Powerbank is een lichtgewicht draagbare oplader, die naast mobiele telefoons ook iPod, PSP en Nintendo DS Lite kan opladen via de meegeleverde pluggen. De oplader heeft de capaciteit om een apparaat drie keer volledig op te laden, daarna moet hij eerst zelf weer even worden opgeladen.

De nieuwe EM3972 Powerbank 3000mAh is een draagbare oplader voor het opladen van elektronische apparaten met een interne batterij of accu, zoals mobiele telefoon, iPod, PSP en Nintendo DS Lite. De lichtgewicht oplader weegt nog geen 90 gram en is in het meegeleverde opbergtasje gemakkelijk overal mee naar toe te nemen.

Laad de accu van de Powerbank eerst op door deze met de meegeleverde usb-kabel aan te sluiten op een usb-poort van de computer. (Of natuurlijk met de Eminent usb-chargerset in het stopcontact of de sigaretaansteker in de auto). De oplaadtijd bedraagt ongeveer 7 uur. Branden de drie statuslampjes, dan is de Powerbank volledig opgeladen en klaar voor gebruik.

De Powerbank wordt geleverd met verlooppluggen voor Sony PSP, Nintendo DS Lite, Nokia, Samsung, Sony Ericsson en mini-usb voor bijvoorbeeld Motorola, Sagem, Qtek HTC, Blackberry. Sluit het apparaat aan op de Powerbank met behulp van de betreffende verloopplug en de meegeleverde usb-kabel. Een apparaat kan drie keer volledig opladen voordat de accu van de Powerbank leeg is.

Eminent biedt een Nederlandstalige handleiding, 2 jaar garantie en een toegankelijke helpdesk. De winkeladviesprijs is 32,50 euro.

Gamen met Sweex

Nieuwe line-up Microsoft met Bluetrack muis