in

De Razer Blackwidow Utimate is nu tegen de elementen bestand

Razer heeft zijn populaire mechanische toetsenbord voor gamers waterdicht en stofbestendig gemaakt – Razer voegt een verbeterde versie van zijn mechanisch toetsenbord Razer BlackWidow Ultimate toe aan zijn reeks van gaming-toetsenborden.

De nieuwe versie van de Razer BlackWidow Ultimate is waterdicht en stofbestendig. Daarmee is het Razers meest robuuste gaming-toetsenbord tot dusver. Het voldoet aan de eisen van IP54 en is dus beschermt tegen stofdeeltjes en het morsen van vloeistof.

“We verbeteren onze gaming-toetsenborden voortdurend”, zegt Min-Liang Tan, de medeoprichter en CEO van Razer. “De Razer BlackWidow Ultimate is nu robuuster dan nooit. Het is ons eerste waterdichte en stofbestendige mechanische toetsenbord.”

“De Razer BlackWidow Ultimate is nu robuuster dan nooit. Het is ons eerste waterdichte en stofbestendige mechanische toetsenbord.”

De Razer BlackWidow Ultimate is net als de oorspronkelijke versie voorzien van toetsen met individuele achtergrondverlichting. Elke groene led kan eenvoudig worden aangepast met de Synapse-software van Razer. Deze biedt een breed scala aan dynamische verlichtingseffecten, zoals Wave, Ripple, Reactive en Starlight. Gamers kunnen diverse verlichtingsprofielen creëren met de geavanceerde configurator.

De Razer BlackWidow Ultimate is daarnaast voorzien van de bekroonde Razer Mechanical Switches, de eerste toetsschakelaars ter wereld die speciaal voor gamers zijn ontwikkeld. Voor dit toetsenbord is een single switch versie, de Razer Green Switch, beschikbaar met voor gaming geoptimaliseerde actuatie- en resetpunten. Met een nominale levensduur van 80 miljoen toetsaanslagen is de Razer Mechanical Switch gebouwd op duurzaamheid, betrouwbaarheid en topprestaties met elke toetsaanslag.

Prijs:
€119.99

Beschikbaarheid:
Razerzone.com – per direct verkrijgbaar
Wereldwijd – vierde kwartaal van 2017

Productkenmerken:

 • Razer Mechanical Switches met een actuatiekracht van 50 g (Razer Green)
 • Levensduur van 80 miljoen toetsaanslagen
 • Waterdicht en stofbestendig – voor IP54 gecertificeerd
 • Registratie van 10 gelijktijdige toetsenaanslagen en anti-ghostingeffect
 • Ondersteuning voor Razer Synapse
 • Toetsen met afzonderlijke achtergrondverlichting en dynamische verlichtingseffecten
 • Volledig programmeerbare toetsen met de mogelijkheid om tijdens het gamen macro’s op te nemen
 • Optionele gaming-modus
 • 1.000 Hz ultrapolling
 • Omvang: 203 mm (lengte) x 153 mm (breedte) x 60 mm (hoogte)
 • Gewicht: 348 g met kabel

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

DigiTest: Producten welke je huis slimmer maken

Top 10 Google AMP issues