in

Razer breidt bestseller-portfolio uit met producten voor prijsbewuste gamers

Nieuwe Razer BlackWidow, Kraken en Basilisk Essential bieden geweldige gaming-prestaties tegen een scherpe prijs – Razer brengt drie nieuwe gaming-apparaten uit als uitbreiding van zijn bestverkopende productfamilies.

Het BlackWidow-toetsenbord, de Kraken-headset en Basilisk Essential-muis bieden een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en leveren alles wat een gamer nodig heeft.

Razer BlackWidow

Het Razer BlackWidow-toetsenbord is de nieuwste toevoeging aan Razers bestverkopende toetsenbordfamilie. Het beschikt over een groot aantal functies van het vlaggenschip BlackWidow Elite en is uitgerust met Razers Green Mechanical Switches.

Razer heeft zijn Green Mechanical Switches voorzien van duidelijke tactiele feedback en klikgeluid, met geoptimaliseerde actuatie- en reset-punten, die de switches uitstekend geschikt maken voor zowel typen als gamen. Door gebruik te maken van Razers verbeterde “dual-side wall”-ontwerp, wordt wiebelen geminimaliseerd. De nauwkeurigheid en reactiesnelheid worden verhoogd. Elke toets heeft een levensduur van rond de tachtig miljoen toetsaanslagen.

De BlackWidow is voorzien van Razer Chroma met een keuze uit 16,8 miljoen kleuren voor individuele verlichting van toetsen, bestuurbaar via Razer Synapse 3. Met Razer Hypershift kunnen gebruikers elke toets definiëren als een macro of er secundaire functies aan toewijzen via Razer Synapse 3. De Razer BlackWidow heeft ook on-board hybrid memory en cloud-opslag, zodat gebruikers hun persoonlijke instellingen (zoals verlichtingsprofielen, toetsencombinaties en macro’s) kunnen behouden wanneer zij het toetsenboard met verschillende computers gebruiken.

Prijs & beschikbaarheid
€129,99 adviesprijs
Wereldwijd – maart 2019
Meer informatie is beschikbaar.

Razer Kraken

De nieuwe Razer Kraken is de opvolger van de bestseller Kraken Pro V2. Hij leent ontwerp- en hardware-elementen van het vlaggenschip Kraken Tournament Edition. De Kraken is voorzien van grote 50 mm drivers voor een helder, krachtig geluid. De verbeterde inschuifbare microfoon is verder verbeterd om nog meer achtergrondgeluiden te elimineren en de communicatie binnen een team kristalhelder te houden.

Een dikkere hoofdband-wattering en koelkussens zorgen voor langdurig comfort. Voor het ultieme comfort is de oorschelpvulling gemaakt van een vocht-doorlatende, ademende stof op het contactoppervlak, een koelende gellaag en verborgen inkepingen voor brillen. Samen met de ingebouwde mute-toets op de microfoon en volume-controle op de kabel maakt dit de derde generatie Razer Kraken tot Razers meest veelzijdige cross-platform-headset tot nu toe.

De Kraken is ook verkrijgbaar in een Quartz Pink-uitvoering, en als de Razer Kraken voor Console, met een nieuwe kleurvariant van zwart met blauwe highlights.

Prijs & beschikbaarheid
€79,99 adviesprijs
Wereldwijd – maart 2019
Meer informatie is beschikbaar.

Razer Basilisk Essential

De Razer Basilisk Essential blijft trouw aan de unieke rechtshandige ergonomische vorm van de originele Razer Basilisk. Hij heeft in totaal zeven configureerbare knoppen met Razers Mechanical Mouse Switches, goed voor rond de twintig miljoen klikken.

Gamers kunnen de multifunctionele paddle voor de duim programmeren voor elke functie die zij nodig hebben; een quick-shift DPI-koppeling voor sniping, een snelkoppeling voor een wapen of spell slot, push-to-talk-communicatie of Press and Hold voor sprinten, genezen of hurken.

De Razer Basilisk Essential heeft een optische sensor met 6.400 dpi. Hij is ook voorzien van Razer Chroma met een keuze uit 16,8 miljoen kleuren en diverse effecten die beschikbaar zijn via Razer Synapse 3.

Prijs en beschikbaarheid
€ 49,99 € adviesprijs
Wereldwijd – maart 2019
Meer informatie is te vinden.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0
Keurmerk voor Refurbished iPhones biedt consument zekerheid

Keurmerk voor Refurbished iPhones biedt consument zekerheid

Plantronics en Polycom gaan verder als Poly: nieuw bedrijf gericht op stimuleren van diepgaande menselijke connecties