in

Razer Kishi Universal Mobile Gaming Controller for Android (Xbox) nu beschikbaar

Razer begint per direct met de verkoop van de Razer Kishi Universal Mobile Gaming Controller for Android (Xbox). Dit nieuwe accessoire zorgt voor een naadloze gameplay van meer dan honderd populaire Xbox-games op de meeste smartphones met een USB-C-verbinding, rechtstreeks vanuit de cloud via Xbox Game Pass Ultimate.

Cloud-gaming wordt vanaf 15 september beschikbaar met Xbox Game Pass Ultimate en vereist een geschikte controller om te kunnen spelen. De Razer Kishi speelt hierop in, waardoor je de besturing van een console krijgt in een zeer draagbaar en ergonomisch ontwerp met een lage latency.

Deze Razer Kishi is speciaal ontworpen voor de Xbox en is geoptimaliseerd voor cloud-gaming met Xbox Game Pass Ultimate. Bij aanschaf ontvangen gebuikers een gratis proefabonnement van twee weken. Het apparaat kan ook worden gebruikt met compatibele gedownloade Android-games.

Deze versie voegt het gemak van geïntegreerde Xbox Nexus-, View- en Menu-knoppen toe aan de functieset van de eerder geïntroduceerde Razer Kishi Universal Gaming Controller for Android.

Meer informatie is beschikbaar via Razer.com/gaming-controllers/razer-kishi.

Prijs en beschikbaarheid

€109,99, inclusief een gratis proefperiode van veertien dagen voor Xbox Game Pass Ultimate. Vanaf nu beschikbaar via Razer.com, Microsoft.com, Amazon en andere erkende Razer-retailers.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

ThinkSmart View als thuiswerkassistent

Logitech G zorgt voor ultrarealistische race-ervaring met G923 racestuur voor PC en Xbox One