in

Razer Kishi Universal Gaming Controller voor Android nu verkrijgbaar

Razer is de verkoop gestart van de Razer Kishi Universal Gaming Controller voor Android. Dit is een nieuw mobiel accessoire dat in januari van dit jaar twee Best of CES-awards heeft gewonnen. Een iPhone-versie zal later deze zomer beschikbaar komen.

De Razer Kishi brengt geavanceerde gaming-functies naar mobiele games. Dankzij de klikbare analoge thumbsticks, diverse (multi-functionele) knoppen en achtwegs D-pad, is de precisie verbeterd en zijn de mogelijkheden uitgebreid. Hij wordt ook geleverd met twee analoge triggers en twee bumper-knoppen voor een hoogwaardige game-ervaring op console-niveau, vanaf elke locatie.

Het flexibele ontwerp van de Razer Kishi ondersteunt een groot aantal Android-smartphones. De directe USB-C-verbinding elimineert vrijwel iedere invoervertraging, zodat gebruikers kunnen genieten van gameplay met een zeer lage latency. Android-games of games via cloud-streamingdiensten kunnen langer worden gespeeld dankzij de mogelijkheid om de smartphone via passthrough op te laden.

Beschikbaarheid

De Razer Kishi voor Android is beschikbaar voor een prijs van €89,99 via Razer.com en andere erkende Razer-resellers.

De Razer Kishi voor iOS (prijs nog onbekend) is beschikbaar in de zomer van 2020.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Helft Nederlanders werkt liefst thuis tot aan vaccin

NederlandSchoon lanceert landelijk pictogram corona-afval