in

Razer Phone 2 – De nieuwe standaard voor gaming-telefoons

Razer lanceert de Razer Phone 2 aan en zet hiermee een nieuwe standaard op het gebied van prestaties en mobiele gaming. Razer introduceert de Razer Phone 2 en zet hiermee de nieuwe standaard op het gebied van prestaties en mobiele gaming.

Met de eerste Razer Phone in 2017 opende Razer de markt voor mobiele telefoons. Nu verlegt Razer de grenzen van mobiele apparaten nog verder om de wereld van mobiele esports en entertainment een nieuwe impuls te geven.

“De eerste Razer Phone ontwrichtte de smartphone industrie en creëerde een nieuwe categorie”, aldus Min-Liang Tan, mede-oprichter en CEO van Razer. “Met de Razer Phone 2 hebben we de handen uit de mouwen gestoken om het vlaggenschip en gaming op onze eigen manier te definiëren.”

“De eerste Razer Phone ontwrichtte de smartphone industrie en creëerde een nieuwe categorie”

Prestaties

De Razer Phone 2 biedt tot dertig procent betere prestaties dan zijn voorganger dankzij een combinatie van de nieuwste componenten en koelingoplossingen.

De Qualcomm 845 Snapdragon chipset en Qualcomm Adreno 630 grafische kaart (GPU) zullen de meest veeleisende apps probleemloos draaien. De prestaties worden verder verbeterd dankzij Razers toonaangevende vaporchamber-koelingssysteem. De vaporchamber biedt meer ruimte om warmte af te voeren terwijl hoge framerates worden gehandhaafd.

Camera

De Razer Phone 2 verbetert de beeldvormingsmogelijkheden met een dubbele camera op de achterkant. Deze bestaat uit een 12-megapixel groothoeklens met optische beeldstabilisatie en een 12-megapixel telelens met dubbele zoom. Of het nu gaat om snelle actie of scènes met weinig licht, de Sony IMX-sensoren zijn zo afgesteld dat ze ruisarme beelden produceren met veel kleuren.

Aan de voorkant ondersteunt de 8-megapixel camera videostreaming in full HD-resolutie, een aanwinst voor alle professionele livestreamers.

De Razer Phone 2 camera-app beschikt over een nieuwe gebruikersinterface die het makkelijker maakt om met één hand portretten en schilderachtige panorama’s te maken. Razer streeft ernaar om voortdurend software-updates aan te bieden om te profiteren van de nieuwste verbeteringen op het gebied van beeldvorming.

Basiskenmerken

De Razer Phone 2 wordt nu aangedreven door Razer Chroma, ’s werelds populairste RGB-verlichtingssysteem voor gamers. De achterkant van de telefoon is voorzien van Razers driekoppige slang die in 16,8 miljoen kleuren kan oplichten bij app-notificaties (zoals Facebook-reacties of WhatsApp-berichten). Met Razer Chroma kun je ook verlichtingseffecten zoals Static, Spectrum Cycling en Breathing aanpassen. allows you to customize lighting effects such as Static, Spectrum Cycling and Breathing.

Draadloos opladen is nu mogelijk op de Razer Phone 2 dankzij de nieuwe glazen achterkant. Razer heeft zijn nieuwe draadloze lader met Chroma aangekondigd. Gebruikers die liever een USB-C-kabel aansluiten kunnen met Qualcomm QuickCharge 4+ de lege batterij binnen dertig minuten voor vijftig procent opladen.

De Razer Phone is ook getest op IP67-bestendigheid voor water en stof..

120-hz scherm

Een jaar nadat Razer ’s werelds eerste echte gaming-telefoon lanceerde, gaat de Razer Phone 2 nog steeds aan de leiding met het enige echte 120 Hz-scherm. Deze beschikt nu over nog betere prestaties voor liefhebbers van hoge framerates en vloeiende actie, zonder vertraging of hapering.

In tegenstelling tot concurrerende telefoons blijft het 5,7-inch UltraMotion IGZO-scherm van de Razer Phone 2 het enige scherm in de markt dat zowel 120 Hz schermverversing als 120 Hz aanraking biedt. Wat je ziet, is wat je aanraakt.

Het nieuwe scherm is nu vijftig procent helderder dan dat van de eerste Razer Phone.

Dubbele luidspreker aan de voorkant

De eerste Razer Phone schreef geschiedenis door op geluid op recordniveau af te spelen zonder vervorming. De Razer Phone 2 is nog luider en zuiverder dankzij de verbeterde hardware en Dolby Atmos.

De dubbele speakers aan de voorkant zijn aan de boven- en onderkant van het toestel geplaatst. Dit zorgt niet alleen voor indrukwekkend geluid, maar ook voor een ergonomische vorm zodat er urenlang op kan worden gespeeld.

Batterijduur

De Razer Phone 2 heeft een batterij met een capaciteit van 4.000 mAH en Razer blijft de efficiëntie van de batterij verbeteren. Waar de Razer Phone in de benchmarks uitkwam op een batterijduur van tien uur bij een refresh rate van 90 Hz, is de Razer Phone 2 geoptimaliseerd om tien uur mee te gaan bij 120 Hz.

De Razer Phone werkt met LTE Gigabit-netwerken met downloadsnelheden tot 1,2 Gbit/s.

Optimalisatie
Als pionier op het gebied van eSports op de pc, en nu ook mobiele eSports, werkt Razer samen met een groot aantal uitgevers in de gaming-industrie om te zorgen voor een optimale ervaring.

De Razer Phone 2 is geoptimaliseerd voor de populairste mobiele games van dit moment, zoals “PlayerUnknown’s Battlegrounds Mobile (PUBG Mobile)”, “Rival Crimson x Chaos”, “Marvel Future Fight”, “Guns of Boom”, “RuneScape” en meer.

Netflix

De Razer Phone 2 is de enige telefoon die officieel gecertificeerd is door Netflix voor HDR (high dynamic range) video-content en Dolby Surround 5.1 audio-content.

Razer Cortex

Razer introduceert Razer Cortex, een app die speciaal is ontwikkeld voor mobiele gamers. Razer Cortex helpt gebruikers met het beheren van games op hun telefoon en doet ook aanbevelingen voor nieuwe games die geoptimaliseerd zijn voor 120 Hz-gaming. Het zal ook de prestaties van de Razer Phone 2 optimaliseren voor verschillende games, met behulpt van voorgeprogrammeerde of handmatige instellingen.

Razer Cortex is nu beschikbaar op Google Play Store, en werkt op diverse telefoons.

Razer Theme Store

De Razer Theme Store op de Razer Phone 2 biedt exclusieve thema’s en achtergrondafbeeldingen van de beste games op dit moment. Gamers kunnen vandaag al genieten van thema’s als “Vainglory”, “Arena of Valor”, “Tekken”, “Guns of Boom”, “Gear Club” en “Titan Assault” en binnenkort kunnen “PUBG Mobile” thema’s worden gedownload.

Prijs en beschikbaarheid

De Razer Phone 2 zal beschikbaar zijn voor €849 (adviesprijs) in de VS, Europa en Azië. De pre-orders beginnen op 11 oktober 2018 om 21:01.

Meer informatie is te vinden op razer.com/phone.

Check ook deze eens:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Amac opent nieuw filiaal in Hilversum met Apple-primeur

Nederlanders vinden online bestelgemak belangrijker dan prijs