in

De Razer Phone: de ultieme oplossing voor mobiel entertainment

Eerste Android-smartphone van Razer biedt ‘s werelds eerste 120 Hz UltraMotion-display, Dolby Atmos audio-technologie en razendsnelle prestaties voor zo veel mogelijk plezier tijdens het kijken, luisteren en gamen

Razer introduceert de Razer Phone, een Android-smartphone die mobiel entertainment naar een hoger niveau brengt met nieuwste audiovisuele technologie en hoge prestaties.

De Razer Phone is het eerste apparaat van de nieuwe mobiele divisie van Razer. De smartphone biedt een uniek display, audio van bioscoopkwaliteit en voldoende vermogen om de hele dag door te komen.

SOEPELER, HELDERDER EN SNELLER
De Razer Phone is voorzien van ‘s werelds eerste 120 Hz UltraMotion-display. Dit scherm biedt de hoogste vernieuwingsfrequenties en de soepelste grafische weergave van alle moderne smartphones.

UltraMotion bevat een adaptieve technologie voor de weergave van video’s. Deze synchroniseert de GPU en het display om te voorkomen dat frames elkaar overlappen of er pauzes ontstaan tussen frames. Bovendien zorgt de technologie voor een efficiënt energiegebruik.

Het display van 5,72 inch, een Quad HD IGZO LCD-scherm, draagt bij aan haarscherpe en levendige beelden met een breed kleurenpallet zonder enige haperingen.

“Razer heeft een product afgeleverd dat mijlen voorligt op alle andere mobiele gaming-apparaten. Het is een groot genoegen om deze exclusieve ervaring toegankelijk te maken voor klanten van Three.”

AUTHENTIEK BIOSCOOPGELUID
De Razer Phone maakt gebruik van Dolby Atmos-technologie om geluid van bioscoopkwaliteit te leveren via naar voren gerichte speakers met elk zijn eigen versterker.

Een door THX gecertificeerde USB-C audio-adapter met een 24-bits digital audio converter (DAC) staat garant voor geluid van audiofiele kwaliteit in combinatie met de favoriete koptelefoon van de gebruiker.

ONGEËVENAARDE PRESTATIES
De Razer Phone biedt de ultieme kijk- en spelervaring dankzij het gebruik van het nieuwste Qualcomm Snapdragon 835 mobiele platform en maar liefst 8GB aan RAM.

Gebruikers kunnen hun ervaring optimaliseren met de Razer Game Booster-app, terwijl het uitgekiende thermische ontwerp bijdraagt aan optimale prestaties door oververhitten te voorkomen dat anders tot verlaagde prestaties van de CPU leidt (“throttling”).

EEN BATTERIJ DIE EEN HELE DAG LANG MEEGAAT
De Razer Phone is voorzien van een grote batterij met een vermogen van 4.000 mAh. Dit is een bijzonder hoge capaciteit voor een smartphone. Gebruikers kunnen hierdoor de hele dag lang gamen. Zo nodig kunnen zij hun telefoon snel opladen dankzij toepassing van Qualcomm Quick Charge 4+ technologie.

UITMUNTENDE CAMERAPRESTATIES
Met twee 12 MP-camera’s biedt de Razer Phone fotografen een veelzijdig instrument voor het vastleggen van prachtige beelden. Met een snelle knijpbeweging op het display kunnen zij snel inzoomen van een breedbeeldhoek naar een lange-afstandsshot. Dankzij de dual-tone flitser zien beelden er altijd natuurgetrouw uit, ook als er sprake is van weinig licht.

EEN HOOGWAARDIGE ERVARING VOOR POWER USERS
Het gestroomlijnde, 8 mm dunne aluminium frame van de Razer Phone is een lust voor het oog en ligt prettig in de hand. Op de smartphone is het besturingssysteem Android Nougat geïnstalleerd. Dit zal in de lente van 2018 worden opgewaardeerd naar Android Oreo.

De Razer Phone biedt integratie met Google Assistent en wordt geleverd met de uiterst populaire Nova Launcher Prime. Dit is een schil die om het besturingssysteem wordt gelegd en gebruikers de mogelijkheid biedt om Android tot in het detail aan te passen aan hun wensen en voorkeuren.

KIJKEN, LUISTEREN EN GAMEN
Elke functie van de Razer Phone biedt gebruikers de nieuwste stand der techniek op het gebied van mobiel entertainment:

Kijken – Gebruikers kunnen genieten van films zoals ze bedoeld waren om te worden gezien. De kraakheldere details, uiterst soepele beeldovergang en natuurgetrouwe, levendige kleuren zijn een lust voor het oog. Krachtig en meeslepend geluid maakt de ervaring van bioscoopkwaliteit compleet.

Luisteren – Ook als het volume hoger wordt gezet blijft alles geweldig klinken. Het vakkundig afgestemde geluid zorgt ervoor dat alle hoge en lage frequenties optimaal worden weergegeven, of de gebruiker nu naar diens favoriete tracks luistert via de stereospeakers of diens favoriete koptelefoon. En er is voldoende batterijvermogen om de hele dag lang muziek te streamen.

Gamen – Gebruikers kunnen rekenen op een uiterst soepele spelervaring en razendsnelle prestaties dankzij het gebruik van de beste onderdelen, of ze nu gamen op weg naar het werk of in competitieverband. De grafische weergave wordt voor elk spel geoptimaliseerd. Dankzij het grote batterijformaat kunnen gebruikers van de laatste games genieten zonder zich zorgen te hoeven maken dat de batterij opraakt.

“Het is algemeen bekend dat ik geobsedeerd ben door mijn smartphones. Ik speel er talloze games op, en ze zijn mijn eerste keuze als het om streaming gaat”, zegt Min-Liang Tan, de medeoprichter en CEO van Razer. “We wilden al jarenlang een smartphone met technologie van gaming-kwaliteit maken, en de Razer Phone biedt alles wat we ons maar hadden kunnen voorstellen.”

SAMENWERKINGEN MET LEVERANCIERS VAN GAMES
Razer is er trots op om samen te werken met ’s werelds belangrijkste spelers in de gamewereld, zoals Tencent en Square Enix. Daarmee kan het een optimale mobiele spelervaring bieden en de buitengewone functies van de Razer Phone volledig tot hun recht laten komen. Mobiele games worden geoptimaliseerd door partners voor het UltraMotion-display met uiterst hoge framesnelheden tot 120 frames per seconde.
Arena of Valor van Tencent is ‘s werelds populairste multiplayer online battle arena (MOBA). Spelers die het tegen elkaar opnemen op de Razer Phone kunnen dankzij de krachtige gamingfunctionaliteit profiteren van overgeklokte actie en extra vermogen tijdens teamgevechten.

“Gaming-mogelijkheden breiden zich in rap tempo uit naar mobiele apparatuur. Razer en Tencent lopen voorop in deze ontwikkeling”, zegt Vincent Gao, global marketing director bij Tencent Games. “Arena of Valor biedt gamers een uiterst snelle ervaring en voorsprong op de concurrentie. De telefoon van Razer biedt de grafische mogelijkheden, geluidskwaliteit en mechanismen voor snelle reflexen waar dit spel om vraagt. Onze samenwerking zet de norm voor geavanceerd gamen op mobiele schermen.”

ANDERE GAMING PARTNERSHIPS

  • “Final Fantasy XV Pocket Edition” van Square Enix
  • “Gear.Club” van Eden Games
  • “Lineage 2: Revolution” van Netmarble Games Corporation
  • “Old School RuneScape” van Jagex Limited
  • “RuneScape” van Jagex Limited
  • “Shadowgun Legends” van Madfinger Games
  • “Tekken” van BANDAI NAMCO Entertainment Europe
  • “Titanfall: Assault” van NEXON Co., Ltd. and Particle City, Inc.
  • “World of Tanks Blitz” van Wargaming Group Limited

RAZER THEME STORE
De Razer Theme Store biedt gamers de mogelijkheid om hun smartphone naar wens aan te passen met wallpapers, icon packs en kleurstellingen. Zo zijn er speciale ringtones van Razer DJ’s en wallpapers beschikbaar die hun inspiratie ontlenen aan topgames als Shadowgun Legends.

RAZER KIEST VOOR THREE ALS EXCLUSIEVE EUROPESE PROVIDER
In Europa heeft Razer een exclusieve samenwerkingsovereenkomst getekend met Three, dat als provider zal dienen voor de introductielanden Denemarken, Ierland, het Verenigd Koninkrijk en Zweden.
Dave Dyson, de CEO van Three UK: “Mijn ambitie is en blijft om te innoveren op manieren die onze klanten een betere gebruikservaring bieden. De samenwerking met Razer sluit daar perfect bij aan.”
“Razer heeft een product afgeleverd dat mijlen voorligt op alle andere mobiele gaming-apparaten. Het is een groot genoegen om deze exclusieve ervaring toegankelijk te maken voor klanten van Three.”

Susan Buttsworth, de CEO van Three’s International Opportunities Development-divisie: “De introductie van de Razer Phone vormt een nieuwe mijlpaal in onze strategische samenwerking met Razer en versterkt onze positie in de markt voor mobiel gamen. Deze smartphone is niet alleen speciaal geoptimaliseerd voor gamers, maar is met zijn verbluffende display en uitmuntende geluidskwaliteit ook aantrekkelijk voor klanten die op zoek zijn naar het beste entertainmentapparaat van zijn soort. We zien ernaar uit om intensiever met Razer samen te werken en klanten van Three interessante nieuwe producten, diensten en digitale ervaringen te bieden.”

PRIJS
Aanbevolen verkoopprijs: €749,99

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Hi-Fi Klubben en B&O PLAY strijden zij aan zij voor goed geluid!

iPhone X breekt in scherven na SquareTrade Breakability-test