in ,

Razer Phone eerste die Netflix levert in zowel HDR als Dolby Digital Plus 5.1

HDR10-gebaseerde display en dubbele Dolby-gecertificeerde luidsprekers leveren een ongeëvenaarde mobiele bioscoopervaring.

Razer maakt bekend dat de Razer Phone Netflix zowel in HDR als Dolby Digital Plus 5.1 zal gaan ondersteunen. De Razer Phone is de eerste smartphone die beide audi- en video- premium-formaten voor Netflix ondersteunt.

“We hebben de Razer Phone ontworpen om HDR-video en -audio te laten klinken als geen andere telefoon op de markt”, zegt Min-Liang Tan, medeoprichter en CEO van Razer. “We zijn ontzettend enthousiast om Netflix entertainment te leveren op een smartphone zoals nooit tevoren. Netflix stelt ons in staat om de mogelijkheden volledig te benutten die de Razer Phone biedt met zijn HDR10 display en dual-firing, Dolby-geoptimaliseerde luidsprekers en THX-gecertificeerde hoofdtelefoonconnectiviteit.”

“We hebben de Razer Phone ontworpen om HDR-video en -audio te laten klinken als geen andere telefoon op de markt”

De Dolby Digital Plus 5.1 ondersteuning op de Razer Phone is een primeur voor Netflix op een mobiele telefoon. Deze techniek is normaliter voorbehouden aan high-end entertainmentsystemen en PC’ s. 5.1 is de meest gebruikte lay-out voor een thuisbioscoop. Zij gebruikt vijf kanalen met volledige bandbreedte (de “vijf”) en één kanaal met lage frequentie-effecten (het “punt één”). 5.1 is ook de standaard surround-audiocomponent van digitale uitzendingen en muziek.

“De Razer Phone brengt een ongelooflijke Netflix kijkervaring naar de smartphone” zegt Anthony Park, vicepresident engineering bij Netflix. “We kijken ernaar uit om deze ervaring te leveren aan onze leden over de hele wereld, zodat ze onderweg hun favoriete entertainment in de best mogelijke kwaliteit kunnen bekijken.”

Bestaande Razer Phone gebruikers zullen ook profiteren van het Netflix en Razer partnerschap met een over-the-air update later deze maand. Deze update zal de Netflix app en het home screen widget bevatten voor gemakkelijke toegang, evenals firmware verbeteringen aan scherm en geluid om een geweldige Netflix ervaring te garanderen. Deze update wordt vooraf geladen op alle toekomstige Razer Phone releases.

Netflix leden moeten ingeschreven zijn voor het premium plan om te kijken in HDR, dat titels bevat als “Bright”,”Stranger Things 2” en alle Marvel series.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Sony introduceert nieuwe serie High Power Audio-partyspeakers

Copaco breidt portfolio uit met de hyperconverged oplossingen van Scale Computing