in

Copaco breidt portfolio uit met de hyperconverged oplossingen van Scale Computing

Copaco voegt Scale Computing toe aan het uitgebreide portfolio voor Enterprise oplossingen. Scale Computing is marktleider voor hyperconverged oplossingen op het gebied van storage, servers en virtualisatie voor bedrijven in het MKB.

Aangezien beide partijen een strategische samenwerking met Lenovo hebben, zal Copaco de producten van Scale Computing op Lenovo servers naar de markt brengen.

Scale Computing levert een compleet ‘data center in a box’ met servers, storage, virtualisatie en high-availability gecombineerd in één gebruiksvriendelijke applicatie. Deze hyperconverged technologie wordt geleverd op Lenovo servers om een zo hoog mogelijke kwaliteit en prijs/performance te verkrijgen, en biedt daarnaast flexibiliteit vanwege de mogelijkheid om de infrastructuur waar nodig uit te breiden.

“Onze partners zijn bezig met de transitie van traditionele infrastructuur naar de technologieën van nu, zoals hyperconverged- en cloud-oplossingen.”

Sacha Wingers, Business Director Enterprise Solutions bij Copaco: “Onze partners zijn bezig met de transitie van traditionele infrastructuur naar de technologieën van nu, zoals hyperconverged- en cloud-oplossingen. Scale Computing past dan ook uitstekend binnen de visie van Copaco en is een welkome versterking van ons huidige portfolio. De combinatie van Lenovo en Scale Computing biedt Copaco en haar partners de mogelijkheid om met een ‘data center in a box’ het MKB een flexibele en schaalbare oplossing aan te bieden, waardoor ook zij klaar zijn voor de toekomst.”

“Copaco biedt een uitgebreid portfolio van IT-oplossingen aan, dat aansluit op de wensen van de markt en we zijn dan ook trots dat Scale Computing daar vanaf vandaag een onderdeel van is” aldus Johan Pelicaan, Managing Director en VP EMEA bij Scale Computing. “Copaco levert toegevoegde waarde op verschillende vlakken en door het aanbieden van de Scale HC3 systemen worden nieuwe kansen voor beide partijen gecreëerd. Copaco zal ook onderdeel worden van de ‘Scale Partner Community’ en we kijken er dan ook naar uit om samen met Copaco de hyperconverged markt verder uit te breiden.”

Tom Sluys, General Manager Benelux bij Lenovo Data Center Group (DCG): “Lenovo werkt intensief samen met Scale Computing om een nieuwe hyperconverged oplossing aan te kunnen bieden aan partners en we zijn dan ook verheugd dat Copaco daarin ook de waarde voor de Nederlandse markt ziet.”

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Razer Phone eerste die Netflix levert in zowel HDR als Dolby Digital Plus 5.1

Razer introduceert luidsprekerreeks Nommo