in

Razer introduceert luidsprekerreeks Nommo

Nieuwe luidsprekers brengen meeslepend geluid naar films, muziek en games – Razer introduceert een nieuwe reeks van PC-luidsprekers. Deze omvat de Razer Nommo en Nommo Pro.

De laatste is een THX-gecertificeerd 2.1-luidsprekersysteem dat met Dolby Virtual Speaker-technologie voor een meeslepende spelervaring zorgt. De Razer Nommo is een 2.0-systeem met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding dat evenwichtig geluid over alle frequenties biedt.

De Nommo-luidsprekers helpen gamers omgevingsfactoren waar te nemen. Alle luidsprekers bieden nauwkeurige positionele audio- en stereobeeldvorming, zodat gamers precies weten waar geluiden vandaan komen en snel en accuraat kunnen reageren. De Nommo Pro is daarnaast voorzien van onafhankelijke tweeters voor geoptimaliseerde hogere frequenties die helpen de kleinste geluidsdetails tijdens het gamen weer te geven.

“We wilden met de Razer Nommo-reeks de ultieme entertainment-luidsprekers voor games, films en muziek afleveren”

Pc-gebruikers die hun systemen gebruiken als bolwerk voor multimedia-entertainment kunnen profiteren van gebalanceerde audio voor films en muziek over alle frequenties.

Razer Nommo Pro

De Razer Nommo Pro is een hoogwaardig 2.1 luidsprekersysteem dat een unieke en krachtige audio-ervaring biedt met optimale prestaties qua frequentiespectrum, diepte en helderheid. De THX-certificatie laat zien dat het systeem voldoet aan de hoogste eisen aan bioscoopgeluid. De Nommo Pro maakt gebruik van Dolby Virtual Speaker-technologie om voor extra meeslepend geluid te zorgen door simulatie van 5.1 surround sound. De drivers zijn voorzien van een Dupont Kevlar-coating en zorgen voor krachtige middentonen. De onafhankelijke tweeters met een geweven zijden membraan in een satellietconfiguratie dragen bij aan soepel en gebalanceerd geluid in de hoge frequenties. Een cilindervormige downfiring subwoofer zorgt met een vlotte luchtstroom voor consistente diepe tonen.

De Razer Nommo Pro is voorzien van een USB-aansluiting, optische aansluiting, een audio-aansluiting van 3,5 mm en een controle-eenheid die snelle toegang biedt tot de volumeregeling, bronregeling en koptelefoonaansluiting.

De equalizerinstellingen en basniveaus kunnen worden aangepast met de configuratiesoftware Razer Synapse 3 (bètaversie). Gebruikers kunnen daarnaast een beroep doen op een speciale Nommo Pro-app voor Android en iOS. Ze kunnen Spotify en andere muziek-apps op hun mobiele telefoon gebruiken om muziek via Bluetooth uit de luidsprekers te laten schallen.

De Razer Nommo Pro wordt ondersteund door Razer Chroma, een applicatie voor RGB-verlichting die de keuze biedt uit 16,8 miljoen kleurenopties.

Razer Nommo

De Razer Nommo is een 2.0 luidsprekersysteem voor dagelijks gebruik met technologie die het volledige frequentiespectrum reproduceert. Speciale drivers van 3 inch met een geweven membraan van glasvezel produceren krachtig en helder geluid. Het systeem is voorzien van naar achteren gerichte baspoorten om een vol basgeluid te bieden en vervorming bij hoge volumes terug te dringen.

De Razer Nommo biedt veelzijdig geluid met een automatische versterkingsregeling die de integriteit van het basgeluid waarborgt. Gebruikers kunnen op eenvoudige wijze de equalizerinstellingen aanpassen voor extra helderheid bij lagere basniveaus en evenwichtige hoge en lage pieken bij hogere basniveaus.

De nieuwe luidsprekerreeks omvat daarnaast de Razer Nommo Chroma, een variant met Razer Chroma, USB-connectiviteit en een ingebouwde DAC.

Een vergelijkend overzicht van de Nommo, Nommo Chroma en Nommo Pro

“We wilden met de Razer Nommo-reeks de ultieme entertainment-luidsprekers voor games, films en muziek afleveren”, zegt Min-Liang Tan, de medeoprichter en CEO van Razer. “Er is sprake van een hardnekkig misverstand dat gaming-speakers geen hoogwaardige audio bieden. De productreeks Razer Nommo maakt voor eens en altijd een einde aan deze misvatting.”

Prijs:

Razer Nommo €109.99
Razer Nommo Chroma €169,99
Razer Nommo Pro €579,99

Websites:

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Copaco breidt portfolio uit met de hyperconverged oplossingen van Scale Computing

Leegstand in Nederlandse winkelstraat daalt