in

Razer onhult nieuwe Broadcasting-hardware voor streamers

Nieuwe broadcasting-camera en microfoon zetten een nieuwe norm voor streaming – Razer introduceert vandaag nieuwe Razer Broadcaster producten voor professionele video-streaming. Het gaat om de camera Razer Kiyo en de microfoon Razer Seiren X.

Feedback van professionals en de wereldwijde gemeenschap van gaming-streamers hebben geholpen om de nieuwste Broadcaster-hardware te optimaliseren. De resultaten overtuigen met uitstekende functionaliteit, gebruikseenvoud en hedendaagse ontwerpen.

Razer Kiyo

De Razer Kiyo is ‘s werelds eerste desktopcamera met een afstelbare ringlamp. Dit resulteert in een integrale oplossing die zonder extra accessoires hoogwaardige beelden en professionele verlichting biedt. Twaalf helderheidsniveaus dragen bij aan ideale verlichting in elke omgeving. Streamers hoeven zo niet langer voor gebrek aan licht te compenseren met lagere framesnelheden. De HD-video-output bedraagt 720p bij 60 FPS (tot 1.080p bij 30 FPS).

De Razer Kiyo is compatibel met Open Broadcaster Software en XSplit.

Razer Seiren X

De Razer Seiren X is ’s werelds eerste professionele USB-condensatormicrofoon met een ingebouwde schokdemper. Deze alles-in-éénoplossing heeft een compacte, draagbare vormfactor en is voorzien van condensatorcapsules van 25 mm ter verbetering van de opnamegevoeligheid. Het supercardioïde pick-up-patroon legt geluid vast in een nauwere en preciezere hoek die voor streaming is geoptimaliseerd.

Een verwijderbare bureaustandaard zorgt voor goede mobiliteit.

“Razer vroeg me om de eerste prototypes uit te proberen. Het was geweldig om hun interpretatie te zien van de functies en apparatuur die ik dagelijks gebruik”, zegt Jericho, een populaire en invloedrijke gaming-streamer die actief is op Twitch en YouTube. “Doordat ik in een zo vroeg stadium feedback mocht geven, waande ik me een erelid van het ontwerpteam”, aldus Jericho.

“Streaming is niet meer weg te denken uit de gaming-gemeenschap”, zegt Min-Liang Tan, de medeoprichter en CEO van Razer. “We hebben goed gekeken naar wat streamers werkelijk nodig hebben en producten ontwikkeld die ondersteuning bieden voor deze specifieke gevallen. Dit heeft geresulteerd in producten die streams van professionele kwaliteit genereren en desondanks toegankelijk blijven voor beginnende gebruikers.”

Prijs:
Razer Kiyo: €109,99
Razer Seiren X: €109,00

Beschikbaarheid:
Razer Kiyo en Razer Seiren X
Razerzone.com – Oktober 2017
Wereldwijd – Vierde kwartaal van 2017

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Paradigit bouwt krachtigste Gaming PC ooit

Mooiste dag van je leven in de schappen bij MediaMarkt