in

Sony introduceert nieuwe serie High Power Audio-partyspeakers

Sony laat zien hoe je een goed feest bouwt met maar liefst drie nieuwe High Power Audio-partyspeakers. De MHC-V41D, MHC-V71D en MHC-V81D produceren een krachtig geluid en bieden diverse DJ-functies. Deze alles-in-een partysystemen zijn eenvoudig te vervoeren en nemen weinig ruimte in.

  • Zeer krachtig geluid dankzij EXTRA BASS en Spread Sound Generator
  • Ingebouwde feestverlichting, DJ-effecten en karaokefuncties
  • Discogevoel met 360˚kamervullend geluid en ingebouwde partylights
  • Uitgerust met interactieve ‘TAIKO’ drummodus voor urenlang speelplezier
  • Social media integratie met ‘Party King’ ranking en delen van feestjes

Powerful sound

De High Power Audio-partyspeakers van Sony creëren een stevig geluid dankzij Smart High Power Technology. Deze functionaliteit verhoogd de akoestische druk voor een krachtige sound. De toevoeging van EXTRA BASS garandeert diepe bastonen en een intense festivalbeleving. Tevens zijn Clear Audio+ en DSEE audiotechnologieën geïntegreerd voor een natuurgetrouwe geluidsweergave.

Voor een realistisch feestgevoel is bij de V71D en V81D een ‘Spread Sound Generator’ ingebouwd. Dankzij deze toepassing is het geluid overal in de ruimte hoorbaar. Het topmodel (MHC-V81D) is voorzien van 360˚ LIVE SOUND. Hiermee wordt de dansvloer omgedoopt tot een echte disco en zijn de lichtjes overal zichtbaar. De 360˚ LIVE SOUND modus produceert een explosieve sound en geeft het gevoel live aanwezig te zijn op een festival.

Sony Music Center App

De partyspeakers kunnen worden aangestuurd via de Sony Music Center App (voor Android- en iOS). Via deze mobiele-app zijn Spotify, Chromecast en SoundCloud toegankelijk. Sony Music Center is gebruiksvriendelijk en biedt de mogelijkheid om tot wel 50 High Power Audio-partyspeakers met elkaar te verbinden. Draadloos koppelen met een smartphone gaat eenvoudig via Bluetooth of one-touch NFC-connectie.

Discovibe en DJ-functies

Alle modellen zijn uitgerust met discoverlichting waardoor de dansvloer kleurrijk verlicht is. De lampjes zijn eenvoudig instelbaar via het touch-panel of de Sony Fiestable App. Deze mobiele-applicatie (voor Android- en iOS) is als plug-in beschikbaar voor de Sony Music Center App.

Naast opties om de partyverlichting aan te passen biedt Fiestable scratching, sampling en andere creatieve DJ-effecten. Het touch-panel van de speakers reageert automatisch door handbewegingen te maken boven de gesture controls. Een drankje drinken boven het paneel is geen probleem, aangezien bij de V71D en V81D een waterbestending touch-panel geïntegreerd is.

Deze partyspeakers bieden connectiviteit via HDMI en Bluetooth met NFC – voor eenvoudig one-touch verbinden. Ook zijn een CD/DVD, USB, audio-in en FM-tuner geïntegreerd. Via de microfooninput zijn deze krachtpatsers inzetbaar voor karaokesessies.

TAIKO drummodus

Nieuw voor deze partyspeakers is de TAIKO drummodus met een groot assortiment samplegeluiden. Dit biedt de optie om de speaker als een drumstel te gebruiken door te tikken op het touch-panel. Er is een ruim aanbod samples van diverse instrumenten beschikbaar. Feestgangers kunnen met TAIKO verschillende games spelen – en strijden hierbij om de hoogste score – door zo goed mogelijk op de maat van de muziek mee te drummen.

Social media integratie

Via deze speakers is ieder party te delen dankzij de Party King modus. Feestgangers gaan de competitie aan met andere gebruikers. Hoe meer feestjes er gegeven worden hoe hoger zij in de ranking komen. Door een hoge positionering te behalen zijn speciale samplers te verdienen. Deze modus is beschikbaar via de Fiestable App.

  • De MHC-V41D is vanaf april 2018 beschikbaar in de Benelux voor €420
  • De MHC-V71D is vanaf april 2018 beschikbaar in de Benelux voor €600
  • De MHC-V81D is vanaf april 2018 beschikbaar in de Benelux voor €700

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Webwinkel vakdagen 2018 – topleiders over toekomst van e-commerce

Razer Phone eerste die Netflix levert in zowel HDR als Dolby Digital Plus 5.1