in

Sharp wint Benelux Office Product Award voor ‘Huddle-display’

Sharp heeft de Benelux Office Product (BOP) Award gewonnen in de categorie Visual Communication Products. Sharp ontving de award voor haar ‘Huddle-display’, de PN-40TC1: een 40 inch interactief display voor kleinere vergaderzalen, die speciaal is ontwikkeld voor samenwerking in kleine groepen.

De jury beoordeelde de genomineerde producten op innovatie en kwaliteit. De jury was positief over de samenwerkingsmogelijkheden van de Huddle-display. Het display is een handig hulpmiddel voor professionals die ideeën willen delen en uitwerken. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld op de display schrijven, wat net zo aanvoelt als het schrijven met pen op papier. Ook zijn de displays voorzien van een uitbreidingsslot, waardoor gebruikers mobiele apparaten aan de display kunnen koppelen. Content kan dan vanaf een tablet of smartphone op de display worden gedeeld. Naast de standaard monteeropties, horizontaal of verticaal, kan het display in een tafel worden geïntegreerd tot een interactieve tafel.

De Huddle-display is een mooi voorbeeld van een oplossing die de kantooromgeving juist efficiënter maakt

Ronald Huijbregts, Manager Sales & Marketing Visual Solutions bij Sharp Electronics Benelux: “Deze award bevestigt dat we op de goede weg zijn in ons streven kantooroplossingen te ontwikkelen die samenwerking in organisaties efficiënter maken. Wij houden bij de ontwikkeling van onze producten altijd in ons achterhoofd dat technologie de werkprocessen moet vereenvoudigen, in plaats van te bemoeilijken. De Huddle-display is een mooi voorbeeld van een oplossing die de kantooromgeving juist efficiënter maakt. Het is prettig dat dit door een onafhankelijke jury wordt bevestigd.”

Voor meer informatie over de Huddle-display, klik hier.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

De nieuwe Diamond

Canon introduceert beste PowerShot G-serie camera ooit – de prestigieuze PowerShot G1 X Mark III