in ,

Slimme Video Deurbel van Netatmo gemakkelijk te installeren via nieuwe adapters

Netatmo lanceert twee nieuwe adapters die de Slimme Video Deurbel compatibel maakt met verschillende installaties, ook zonder een elektrische verbinding.

De Slimme Video Deurbel van Netatmo, die sinds september 2020 verkrijgbaar is in Nederland, dient als een vervanging van een bestaande bedrade deurbel en gong. Door de twee nieuwe adapters, ontwikkeld door Netatmo, kan de Slimme Video Deurbel nu bijvoorbeeld ook zonder gong worden gebruikt. Hiermee kunnen nog meer consumenten overstappen op een Slimme Video Deurbel.

Installatie AC adapter en Inbouwadapter

De AC Adapter kan rechtstreeks in het stopcontact. Vanaf de deurbel hoeft alleen een gaatje in de muur geboord te worden om de kabel (kabellengte 10M) naar binnen te voeren. Het is raadzaam om de installatie van de inbouwadapter door een elektricien te laten doen.

Deurbel horen via voice assistants

Als er wordt aangebeld ontvangt de gebruiker een notificatie via een smartphone. Thuis kan de Slimme Video Deurbel, via een verbonden slimme speaker, te horen zijn via Amazon Alexa, Siri en Google Assistant. Het is mogelijk om via de slimme speakers van de voice assistans de live videofeed te zien. Amazon Alexa en Google Assistant zijn sinds vorig jaar april beschikbaar.

Prijzen en beschikbaarheid

De Netatmo adapters voor de Slimme Video Deurbel zijn vanaf vandaag verkrijgbaar in de Netatmo eShop. In de komende maanden wordt het beschikbaar bij de gebruikelijke online verkooppunten: Coolblue, bol.com en Tink. De prijs van de adapters zijn €24,99, Slimme Video Deurbel + één van de adapters €314,98. Het past zich aan de meeste elektrische installaties aan (8-24 V & 230 V).

De (nieuwe) functies van de Slimme Video deurbel

De Slimme Video deurbel van Netatmo waarschuwt de gebruiker als er een bezoeker bij de voordeur wordt gedetecteerd. Via de speaker kan de gebruiker de bezoeker zien en toespreken. Dankzij de functie Alert-Zones kan de gebruiker specifieke zones definiëren om in de gaten te houden. Er wordt alleen een melding gestuurd als er iets gebeurt in één van deze zones. Alle functies van de Slimme Video Deurbel zijn gratis toegankelijk, inclusief de video-opslag en het gebruik van de app.

Vanaf januari 2022 zijn er nieuwe functies toegevoegd: integratie van geluid via de speaker als er wordt aangebeld, de mogelijkheid om tijdelijk de niet storen mode uit te schakelen en de mogelijkheid om permanent de gong uit te schakelen. Ook zijn er verbeteringen in de AI doorgevoerd.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Philips Monitors lanceert drie nieuwe PC-gamingmonitoren uit de M3000-serie

Sennheiser lanceert TeamConnect Intelligent Speaker voor Microsoft Teams Rooms