in

Sollicitante ‘Best Job in the World’ toch eigen eiland

Voor de kust van Muiden werd een speciaal Wii Sports Resort eiland opgeworpen. Daar opende de Nederlandse avonturier Magali Heuberger officieel de media-introductie van dit spel. Magali is bekend van haar sollicitatie voor ‘Best Job in the World’, waar de winnaar de beheerder werd van een eiland voor de kust van het Australische Queensland. Nu heeft zij dankzij Wii alsnog haar ‘speciale’ eiland. Wii Sports Resort is vanaf vandaag in Nederland verkrijgbaar exclusief voor Wii.

Wii Sports Resort voorziet in sporten voor liefhebbers van actie en spektakel, en bevat daarnaast ook fitnessachtige uitdagingen. De unieke verzameling sportspellen is inmiddels verkrijgbaar, inclusief het gloednieuwe Wii MotionPlus-accessoire.
 
De Wii MotionPlus wordt onderaan de Wii-afstandsbediening bevestigd om zo spelers realistischer hun spellen te laten beleven. Bij iedere sport in Wii Sports Resort wordt elke beweging die de speler maakt met pols en arm nauwgezet geregistreerd en direct in beeld weergegeven.

Het sportpakket bevat onder meer ‘Power Cruising’, ‘Wakeboarding’ of ‘Canoeing’. Ook kan de speler met een watervliegtuigje de wolken in of juist parachutespringen met ‘Air Sports’. Voor competitiespelers zijn er ‘Table Tennis’ en ‘Basketball’. Behendigheid en nauwkeurigheid kan de speler testen tijdens een spelletje boogschieten of in een heftig duel in ‘Swordplay’.

ToughDrive promotie bij Freecom

Multi-Room Music System controller met touchscreen