in

Stijlvol en krachtig: limited edition OnePlus 6 Silk White vanaf 5 juni verkrijgbaar

OnePlus Bullets Wireless earbuds gelijktijdig ook verkrijgbaar op OnePlus.com – De OnePlus 6 Silk White is dinsdag 5 juni vanaf 11.00 uur verkrijgbaar via OnePlus.com.

De limited edition werd afgelopen maand voor het eerst aangekondigd tijdens het lanceringsevent van de OnePlus 6 in Londen, waar ook de OnePlus Bullets Wireless earbuds getoond werden.

De OnePlus 6 is het nieuwste vlaggenschip van OnePlus en het eerste toestel met een volledig glazen behuizing. Het glas wordt op verschillende manieren bewerkt om tot de Silk White te komen, die doet denken aan de OnePlus One. Parelpoeder is verwerkt in de coating en zorgt voor een subtiele glans als het licht op de telefoon valt. Voor de witte, melkglazen textuur worden zes lagen coating aangebracht.

Gemaakt met Corning Gorilla Glass 5 aan de voor- en achterzijde is de OnePlus 6 verfijnd en duurzaam. Met Qualcomm®️ Snapdragon 845 combineert de OnePlus 6 het beste van haar software met OxygenOS voor een snelle en soepele gebruikerservaring.

De limited edition OnePlus 6 Silk White, met 8GB RAM en 128GB opslagruimte, en de OnePlus Bullets Wireless earbuds zijn vanaf dinsdag 5 juni om 11.00 uur verkrijgbaar op OnePlus.com. De OnePlus 6 Silk White kost €569,- en de OnePlus Bullets Wireless kosten €69,-.

Voor meer informatie, ga naar OnePlus.com.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

MediaMarkt Nederland stelt Chief Digital Officer aan

ASUS Republic of Gamers kondigt SCAR II en HERO II aan