in

Trust biedt 3 jaar garantie op alle exclusieve B2B producten, waaronder de nieuwe TM-201 muis

Trust heeft een voortdurende focus op kwaliteitsproducten en klanttevredenheid, en daarom kondigt Trust een nieuwe garantie aan op alle exclusieve B2B-producten die vanaf januari 2023 worden aangeschaft. Dit biedt kopers nog meer gemoedsrust op hun aankopen.

Klanttevredenheid is de hoogste prioriteit van Trust. Met deze nieuwe garantie benadrukt Trust het vertrouwen in de hoge kwaliteit van haar producten. Deze garantie geldt niet alleen voor bestaande producten in het exclusieve B2B-assortiment, dat verscheidene onmisbare accessoires voor een productieve werkervaring omvat, maar ook voor de nieuwe, meer milieuvriendelijke opties.

Een van die producten is de nieuwe TM-201 compacte draadloze muis, de opvolger van Trust’s huidige best verkopende draadloze muis op instapniveau: de TM-200. Deze duurzame muis benadrukt Trust’s overstap naar milieuvriendelijkere producten – een voordeel voor de klant, de planeet en het bedrijf. De TM-201 is gemaakt van 83% gerecycled plastic en verpakt in een volledig plasticvrije FSC®-gecertificeerde verpakking. Om productiever en milieuvriendelijker te kunnen werken, is hij ook voorzien van een energiezuinige chipset, een aan/uit-schakelaar voor extra energiebesparing en een extra lange batterijlevensduur van maximaal 12 maanden.

Overige kenmerken:

  • Veelzijdig ontwerp voor zowel links- als rechtshandig gebruik
  • Makkelijk op te bergen micro-USB ontvanger, zodat de muis eenvoudig is mee te nemen en op te ruimen
  • Stille muisknoppen om de gebruiker of zijn omgeving niet te storen
  • Snelheidskeuzeknop (800-1600 DPI) voor nauwkeurige en precieze cursorbewegingen
  • Plug-and-play mogelijkheid, geen installatie nodig
  • Verkrijgbaar in zwart en verpakt in een geminimaliseerde, gemakkelijk te openen verpakking

De TM-201 is nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van €10,99 en is een nieuw betaalbaar duurzaam product in het B2B-assortiment van Trust.

Het volledige aanbod van producten met 3 jaar garantie bestaat uit de volgende modellen: TM-101, TM-201, TK-150, TKM-250, TKM-350, HS-200, HS-250, TW-200, TW-250, TW-350.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Het digitale leven verdient volledige bescherming: Kaspersky kondigt vroege toegang tot vernieuwd consumentenproductportfolio aan

MEDION® lanceert hoogwaardige gaming-laptops met gloednieuwe NVIDIA RTX 4000-videokaarten