in

Trust introduceert IRIS

Een nieuwe plug & play-oplossing voor videoconferenties die elke kantoorruimte verandert in een videoconferentieruimte. Het ‘nieuwe normaal’ dat onze manier van leven en werken vorig jaar radicaal heeft veranderd, is voor velen van ons al ‘gewoon normaal’ geworden.

Just Justa fotografie

Bijna van de ene op de andere dag zijn videovergaderingen een vast onderdeel van onze werkdag geworden. Ondernemers moesten hun interne organisatie snel onder de loep nemen en aanpassen om deze nieuwe manier van zakelijke communicatie mogelijk te maken. Trust, een gevestigd merk op het gebied van digitale accessoires, speelt in op deze vraag door deze week een nieuw product te introduceren dat is gericht op de zakelijke markt.

Kim Koers, Marketing Director bij Trust, legt uit: “Het coronavirus heeft voor miljoenen mensen over de hele wereld hun manier van werken veranderd. Dat zag je vrijwel onmiddellijk aan de verkoopcijfers voor webcams. Natuurlijk hadden deze veranderingen ook gevolgen voor ons eigen bedrijf, waardoor wij gaan onderzoeken hoe mensen op de lange termijn zullen gaan werken en communiceren. Daaruit bleek dat het ontwerpen van een nieuw product voor het kantoor een logische stap zou zijn: IRIS. Deze camera zal ervoor zorgen dat videoconferenties bijna net zo persoonlijk worden als vergaderingen in een traditionele vergaderzaal.”

Just Justa fotografie

IRIS is een all-in-one-oplossing voor videoconferenties die vrijwel elke kantoorruimte en kleine vergaderruimte verandert in een professionele videoconferentieruimte. Deze camera is heel makkelijk te installeren en zorgt onmiddellijk voor een optimale verbinding tussen de mensen in de vergaderruimte en alle deelnemers op afstand. De IRIS is een plug & play-apparaat, wat betekent dat deze camera binnen enkele minuten kan worden gebruikt.

De hoogwaardige lens en innovatieve software van IRIS biedt ook een aantal slimme opties: in de deelnemersmodus maakt de camera gebruik van de groothoekweergave om iedereen in beeld te krijgen, terwijl de camera in de sprekersmodus automatisch inzoomt op degene die aan het woord is. De voor spraak geoptimaliseerde luidspreker garandeert een helder geluid met een ruimtelijk gevoel, terwijl de ingebouwde noise cancelling-technologie ervoor zorgt dat uw vergadering niet wordt verstoord door omgevingsgeluiden. Toch is deze all-in-one-oplossing verkrijgbaar voor de uiterst schappelijke adviesprijs van €799.

Craig Hill, hoofd B2B van Trust, legt uit: “Veel ondernemers passen hun bedrijf aan deze nieuwe en eigentijdse manier van werken aan. Zelfs als medewerkers weer gedeeltelijk op kantoor gaan werken, zullen velen daarvan veel vaker vanuit huis gaan werken dan voorheen. Voor veel IT-managers en kantoormanagers zal dit een uitdaging zijn. Trust biedt echter een oplossing. Met onze producten willen wij bedrijven helpen hun vergaderingen op een veilige afstand te houden met behoud van het persoonlijke aspect. Hoogwaardige apparatuur is daarbij onontbeerlijk, maar tegelijkertijd vinden wij dat deze voor iedere onderneming – groot of klein – toegankelijk moet zijn. Daarom is de IRIS zowel efficiënt als betaalbaar. De camera is binnen enkele minuten klaar voor gebruik en u beslist zelf of u Teams, Zoom, Google Meet of een andere toepassing voor videoconferenties wilt gebruiken. Het is simpelweg heel eenvoudig!”

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Introductie Amazon Warehouse

DigiGames: Super Mario 3D World + Bowser’s Fury review