in

Turtle Beach introduceert de Stealth Ultra Wireless Controller

De Stealth Ultra is dè ultra-premium draadloze controller voor gamers op zoek naar prestige en prestaties; vol met de beste features voor professionele controle en aanpassingsmogelijkheden voor gamers op Xbox, PC, Smart Tv’s en Android.

Turtle Beach heeft vandaag haar langverwachte eerste draadloze controller voor Xbox en PC onthuld, de Designed for Xbox Turtle Beach® Stealth™ Ultra Wireless Smart Game Controller. Deze nieuwe koning van de draadloze controllers biedt spelers ultieme premium prestaties door middel van precieze componenten en aanpassingsmogelijkheden voor Xbox en PC gamers die het beste van het beste eisen. De Stealth Ultra is voorzien van Turtle Beach’s eigen low-latency draadloze verbinding voor Xbox consoles en Windows PC’s, en Bluetooth® voor gamen op ondersteunde Smart TV’s en mobile Android apparaten. De tactiele microswitches zorgen voor snelle en betrouwbare reacties en zijn ontworpen om tot vijf keer langer mee te gaan dan de standaard knoppen die op andere controllers te vinden zijn. Met de precieze AntiDrift™ thumbsticks heb je geen last meer van drift en de instelbare korte en lange triggers zorgen voor een respons die past bij de game die je aan het spelen bent.

De Stealth Ultra Controller van Turtle Beach introduceert ook voor het eerst een full-color Connected Command Display waarmee gamers verschillende aanpassingen kunnen maken aan bijvoorbeeld de RGB verlichting, game & chat audio instellingen, thumbstick-gevoeligheid, aanpasbare knoppen en meer. Daarnaast kunnen gamers vanwege de gepatenteerde Turtle Beach technologie social media notificaties van hun smartphone ontvangen op de controller via het Connected Command Display dashboard. De Stealth Ultra beschikt ook over aanpasbare power-standen, met stroom geleverd via het meegeleverde oplaadstation waar je de controller ook kan opbergen als het niet in gebruik is. De Turtle Beach Designed for Xbox Stealth Ultra Wireless Smart Controller is vanaf 15 december 2023 verkrijgbaar.

Ga voor meer informatie over de baanbrekende Stealth Ultra-controller van Turtle Beach en andere bekroonde controllers, gaming headsets, simulatieproducten en andere game-accessoires naar www.turtlebeach.com en volg Turtle Beach op TikTok, Twitter, Instagram, Facebook en YouTube.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Ring lanceert snelle antwoorden in Nederlands (mét audio)

Eén op de vijf pakketten vertraagd door Black Friday en pakjesavond