in

UPPO op kickstarter

Uppo, gestart in 2017, is een eenvoudige maar effectieve manier om je polsen te beschermen en te ondersteunen. Hoewel veel ergonomische producten groot, enorm en duur zijn, is de Uppo-polsband ontworpen als een betaalbaar, draagbaar alternatief.

De polsband is gemaakt van een rekbare, ademende stof en bevat een unieke zachte gelachtige vulling die de pols in de juiste hoek houdt, terwijl je volledige bewegingsvrijheid hebt.

Nu flexibel werken, thuiswerken en op kantoor meer gecombineerd wordt, is Uppo de perfecte oplossing. Het is klein, draagbaar en wordt geleverd in een kleine verpakking, wat dus ook betekent dat het handig is voor (zaken)reizen, zonder concessies aan comfort.

Uppo LTD ontwikkeld constant. Daarom lanceert Uppo LTD de Uppo 2.0. De nieuwe en verbeterde polsband zal de ondersteuning blijven bieden die klanten van de Uppo 1.0 gewend zijn. Nu met extra duurzaamheid, ademend vermogen en een gloednieuwe verpakking, inclusief zijn eigen fluwelen reistas: zodat je hem schoon kunt houden terwijl je onderweg bent.

De Uppo is verkrijgbaar in drie maten en vier kleuren: Cave Black, Mist Grey, Ruby Red en Electric Blue.

Uppo was eerst ontworpen voor gebruik op het werk, maar heeft sindsdien een grote interesse gewekt onder gamers en artiesten. Uppo is compatibel met elke technologie – of de ouderwetse pen en papier – wat betekent dat Uppo-dragers gemakkelijk tussen technologie kunnen schakelen, zonder in te boeten op comfort.

De Uppo 2.0 wordt gelanceerd op Kickstarter. Kickstarter heeft exclusieve kortingen en aanbiedingen voor donateurs: inclusief de mogelijkheid om op maat gemaakte Uppo’s te kopen. Door het project op Kickstarter te ondersteunen, geven donateurs Uppo LTD de benodigde fondsen voor de uitbreiding en ontwikkeling van producten, waaronder het uitbreiden van het kleurenassortiment van Uppo.

Kickstarter eindigt op 23 september. U kunt hier meer informatie vinden over het project en de daarbij horende beloningen.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Vier op de tien webshops: ”Overheid moet duurzame bezorgopties verplichten”

4 nieuwe iPhone modellen, of iets minder nieuw?