in

Uppo: Zeg pijn in de pols vaarwel!

Van werken tot gamen, van studeren tot creatief zijn, in ons moderne leven belasten wij onze polsen vrij zwaar. De Uppo-polssteun biedt een eenvoudige oplossing voor polspijn en spiervermoeidheid als gevolg van onze herhaaldelijke, dagelijkse activiteiten en vermindert het risico op het ontwikkelen van pijnlijke aandoeningen, zoals RSI en het Carpal Tunnel Syndrome.

Uppo is ontwikkeld door de toenmalige student Liene Gusta, in haar laatste jaar Functioneel Design aan de Kunstacademie in Letland. Liene was van plan een product te ontwerpen met specifiek gericht op computergebruikers. Een product dat een correcte en comfortabele houding in de polsen van de gebruiker zou bevorderen. In 2017 ontmoette ze Girts Ozolins, en samen ontwikkelden ze het idee en zo richtten ze Uppo op.

Hoewel Uppo heeft bewezen een uitstekende oplossing te zijn voor het oplossen van polsproblemen die gepaard gaan met continu computergebruik, heeft het ook een groot aantal andere gebruikers geholpen die deelnemen aan activiteiten die hen vatbaar maken voor polspijn – waaronder artiesten, gamers en creatievelingen. De unieke gelsubstantie biedt ondersteuning terwijl de gebruiker de natuurlijke flexibiliteit van zijn pols behoudt. Uppo biedt een comfortabele band om de druk op uw polsgewrichten te verlichten, waardoor de gebruiker zijn activiteiten pijnloos kan voortzetten.

Belangrijkste punten:

  • Uppo is ontworpen om je polsen te beschermen tijdens een breed scala aan activiteiten, waaronder langdurig computergebruik en gamen
  • Het is gemaakt van thermoplastisch rubber (TPR) en gevuld met comfortabele gelbolletjes die je pols masseren terwijl je werkt.
  • Verkrijgbaar in 3 maten: S, M & L.
  • Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren: Cave Black, Rose Red, Dusty Blue, Mist Grey
  • Gemaakt van een ademende stof
  • Draagbaar – perfect voor wanneer u onderweg bent!
  • Machine wasbaar op 30 °c

Wat is er nu beter dan 1 Uppo? 2 Uppo’s! Voor een optimale balans wordt aanbevolen dat je om beide polsen een Uppo draagt.

Uppo wordt verkocht op: https://getuppo.com. Bestel 2 UPPO’s voor slechts € 45,-

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Samsung introduceert gratis streamingdienst Samsung TV Plus in Nederland

Vernieuwde certificering: Konftel versterkt bewustwording klimaatneutraal produceren