in

Samsung introduceert gratis streamingdienst Samsung TV Plus in Nederland

Samsung lanceert vandaag de streamingsdienst Samsung TV Plus in Nederland. De service geeft gratis toegang tot een breed aanbod van live on-demand content. Het is een aanvulling op de streamingapps waar gebruikers van een Samsung Smart TV nu al gebruik van kunnen maken.

Tegelijkertijd met de lancering in ons land komt de service in acht andere Europese landen beschikbaar: Zweden, Finland, Noorwegen, Denemarken, België, Luxemburg, Ierland en Portugal. Na de recente uitrol in Australië, Brazilië, Mexico en India is Samsung TV Plus nu wereldwijd in 23 landen beschikbaar.

Samsung TV Plus: een snelgroeiende streamingdienst

Met Samsung TV Plus heb je direct toegang tot nieuws, sport, entertainment en nog veel meer. Nadat het in 2015 werd gelanceerd is het wereldwijd een van de snelst groeiende streamingservices. Wereldwijd is Samsung TV Plus goed voor een totaal aanbod van meer dan 1.000 kanalen.

“Bij Samsung Benelux vinden we het fantastisch dat de dienst nu ook onze kant op komt. Dat Samsung TV Plus zo snel groeit, heeft alles te maken met de kwaliteit van de content, de eenvoudige toegang en dat je gemakkelijk op meerdere schermen kunt kijken. We zijn er trots op dat Nederland tot de eerste landen in Europa behoort waar we van de dienst kunnen genieten,” zegt Tonnie van Schijndel, Senior Marketing Manager TV & Audio, bij Samsung Benelux.

In Nederland is Samsung TV Plus vanaf 20 april beschikbaar op alle Samsung Smart TV’s die zijn verschenen na 2017. Je hebt direct toegang tot 20 kanalen, bestaande uit 6 lokale kanalen en 14 wereldwijde kanalen, zoals Rakuten, Euronews Live, Filmstream en EDGEsport.

De Samsung TV Plus Experience uitbreiden

In Nederland maken we direct gebruik van de laatste verbeteringen van de Samsung TV Plus-app. Zo heb je via een sneltoets op de afstandsbediening toegang tot de nieuwste Smart TV-functies.

Samsung TV Plus krijgt regelmatig updates, waardoor je altijd kunt genieten van de best mogelijke gebruikerservaring. Verder doe je je voordeel met verbeteringen die gemaakt zijn aan de Player User Interface van de app, zoals een extra intuïtieve bediening. Aangezien Samsung TV Plus’ video-on-demand (VOD)-aanbod blijft groeien, kun je ervan uitgaan dat dit alleen maar nóg beter zal worden in de toekomst, zowel via Samsung TV Plus als mobiele apps.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Augmented reality in de online casino branche: de laatste ontwikkelingen

Uppo: Zeg pijn in de pols vaarwel!