in

Usb-stick als geluidskaart

Creative kondigt de lancering aan van de Sound Blaster
X-Fi Go! De usb-gepowerde Creative Sound Blaster X-Fi Go! hanteert de bekroonde X-Fi Xtreme Fidelity audiotechnologie waarmee gebruikers uiterst realistisch kunnen gamen met een surroundgeluid op hun koptelefoon. Het nieuwe product is goedgekeurd door de World Championship Gaming Series.De Creative Sound Blaster X-Fi Go! is afgewerkt met een zachte, glanzende en aparte zwarte laag, is compact en weegt minder dan 20 gram. Op het ingebouwde flashgeheugen van 1 GB is alle software opgeslagen die nodig is om de usb-geluidskaart snel en makkelijk op een computer te installeren. De stick is ook uitgerust met een lees-/schrijfbeveiliging die voorkomt dat belangrijke bestanden per ongeluk gewist worden; gebruikers kunnen hun persoonlijke gamingprofielen, plug-ins, add-ons en andere essentiële bestanden dus bewaren.De Creative Sound Blaster X-Fi Go! bezit het vermogen en de prestatie van de bekroonde
X-Fi-audiotechnologie van Creative, waarmee de gamers uiterst realistische geluidseffecten en een 3D-surroundgeluid kunnen ervaren die hen volledig onderdompelen in hun spel.
Die X-Fi-technologie omvat een X-Fi Crystalizer en X-Fi CMSS-3D. De X-Fi Crystalizer hervitaliseert en herstelt op een intelligente manier alle details die tijdens de compressie van mp3-muziek of filmsoundtracks verloren zijn gegaan, zodat gebruikers alles kristalhelder te horen krijgen.

X-Fi CMSS-3D zorgt voor de uitbreiding van stereo games, mp3s en digitale films naar virtuele surround door luidsprekers of koptelefoons.
De Creative Sound Blaster X-Fi Go! ondersteunt ook Creative EAX Advanced HD 4.0 die voor een realistischere gamingervaring zorgt. Momenteel zijn er meer dan 400 games die met de Creative EAX-technologie werken om hun geluidseffecten te verbeteren.

De Creative Sound Blaster X-Fi Go! wordt geleverd met Creative Alchemy-software. Die herstelt het surroundgeluid onder Windows Vista zodanig dat gebruikers precies dezelfde fantastische gamingervaring beleven als met Windows XP. De jongste VoiceFX-technologie vergroot het plezier alleen maar: gebruikers kunnen meer dan 18 verschillende stemeffecten selecteren voor hun avatars tijdens onlinegames, of kunnen hun vrienden entertainen tijdens voice-chatgesprekken.De Sound Blaster X-Fi GO! is beschikbaar voor een adviesprijs van 49,99 euro.

Stalen DJ console van Hercules

WD lanceert 500 GB harde schijf voor notebooks