in

Veel aandacht voor design bij Toshiba

Het waren modestudenten van de Rietveld academie die overtuigend demonstreerden dat design en computers wel degelijk samengaan. Toshiba wil af van het zakelijke industriële imago en laat zien dat notebooks ook mooi kunnen zijn. De nieuwe Satellite serie zijn uitgevoerd in glimmend pianozwart met afgeronde hoeken. Toshiba legt hierbij veel oog voor detail aan de dag

De Satellite-serie is ontworpen met het oog op consumenten die op zoek zijn naar een smaakvolle digitale beleving, aldus Jeffrey Willis, General Manager Toshiba Information Systems Benelux. Of ze zich nu voor het eerst op het gebied van mobiele computers wagen of al een doorgewinterde gebruiker zijn, de nieuwe Satellite-laptops zullen een centrale rol gaan spelen in hun digitale wereld, met de eigentijdse flair van een tijdloos design.

Dankzij de vele configuratieopties is elk model ‘op maat’ te configureren, wat de aantrekkingskracht voor diverse markt- en prijssegmenten, ook op termijn, vergroot. De Satellite-serie is leverbaar vanaf € 699,00 inclusief BTW.

Sony SLR met Quick Live View

Tom Tom wordt plat