in

Xiaomi opent eerste fysieke winkel in de Benelux

Xiaomi het internetbedrijf met in de kern smartphones en slimme hardware die is verbonden met een IoT-platform kondigt vandaag aan dat zijn eerste fysieke Mi Store in de Benelux de deuren opent op vrijdag 2 oktober om 12.00 uur. De winkel komt op de Korte Lijnbaan 11 in Rotterdam, in het winkelkwartier.

De opening van de eerste Mi Store in Rotterdam is in lijn met de strategie van Xiaomi om online verkoop te combineren met de offline ervaring van een fysieke winkel. De Mi Store biedt Mi fans en klanten de kans om het smartphone portfolio en de slimme ecosystemen en -producten van Xiaomi in het echt te ervaren.

In de 510 vierkante meter grote Mi Store toont voor het eerst in de Benelux de volledige smartphone range en de ecosysteem producten samen. Daarnaast kunnen consumenten bij het Mi Store team terecht voor service en begeleiding. In de winkel worden verschillende smartphones getoond zoals de Redmi Note serie, de gloednieuwe Mi 10T serie en de meest recente POCO X3 NFC smartphone. Naast smartphones worden verschillende wearables, keukentoepassingen en verzorgingsproducten getoond.

De opening van de eerste Mi Store is een mijlpaal voor Xiaomi Benelux. Ou Wen, Head of Western Europe van Xiaomi, zegt: “De Benelux is een economische krachtpatser en een voorloper op het gebied van branding. De regio is een prioriteit voor ons in West-Europa, dat op zijn beurt een prioriteit is binnen onze algemene wereldwijde expansie. De Benelux-regio heeft een relatief hoge koopkracht en een geweldige high-end potentie en vormt zo een ideaal testveld voor Xiaomi om zijn brand awareness verder te vergroten.”

In 2019 kwam Xiaomi naar de Benelux met een lokaal kantoor in Amsterdam. In januari 2020 vestigde Xiaomi een van haar West-Europese hoofdkantoren in de tech hub Den Haag.
Wie een bezoek brengt aan de Rotterdamse Mi Store, zal meteen tot de conclusie komen dat Xiaomi meer is dan enkel een smartphone merk. De line-up van verschillende technologische oplossingen refereert aan de missie van Xiaomi om technologie voor iedereen beschikbaar te maken, tegen een toegankelijke prijs.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Smart & stijlvol: OPPO Reno4 Series zet de trend in 5G-tijdperk

Handige inzamelbox Jekko gratis verkrijgbaar