in

Zyxel bestaat dertig jaar en deelt uit

Gratis eenjarig SecuReporter-abonnement ter waarde van maximaal € 151,98 – Zyxel Communications viert zijn dertigste verjaardag. Binnen het thema “Go 30, Beyond Possibility” worden verschillende acties georganiseerd, waaronder een gratis SecuReporter licentie voor 1 jaar.

Sinds de oprichting in 1989 is Zyxel uitgegroeid tot een groep van wereldwijde ondernemingen onder het moederbedrijf Unizyx Holding Corp: Zyxel Communications, Zyxel Networks, MitraStar Technology, ZyFlex Technologies en Ardomus Networks. De afgelopen dertig jaar hebben Unizyx-bedrijven er hun missie van gemaakt om hun internationale reikwijdte voortdurend uit te breiden. Met zijn R&D van wereldklasse, geavanceerde technologie en gebruiksvriendelijk design is Zyxel inmiddels actief in 150 landen. De holding breidde zijn doelgroep uit naar het mkb en thuisgebruikers die onder meer cloudnetwerken (Nebula) en softwaregedefinieerde wide area network-oplossingen (Nebula SD-WAN) afnemen om hun digitale wensen te realiseren. Bovendien is het bedrijf één van de weinige Taiwanese fabrikanten die netwerkfirewalls en beveiligingsdiensten kunnen ontwikkelen. Het bedrijf combineert technologie met intuïtieve esthetiek, waardoor het tegemoet komt aan de continu veranderende gebruikersbehoefte. Dit heeft Zyxel internationale prestigieuze ontwerpprijzen opgeleverd, zoals de iF Design Award (Duitsland), Red Dot Award (Duitsland) en Good Design Award (Japan).

Het dertigjarig jubileum is een mooie mijlpaal in ons bestaan

“Het dertigjarig jubileum is een mooie mijlpaal in ons bestaan”, aldus Peter van der Putten, Head of Channel Zyxel Benelux. “De sleutel tot ons succes is synergie. We geloven dat harmonieus samenwerken in combinatie met kennis en creativiteit het verschil maakt. We blijven daarbij trouw aan onze vijf kernwaarden: klantgerichtheid, innovatie, snelheid, integriteit en delen.” Hij vervolgt: “In de afgelopen jaren hebben we het bedrijf actief getransformeerd door te investeren in nieuwe technologie en een aantal organisatorische aanpassingen te realiseren. Met deze belangrijke veranderingen zijn we klaar om de komende 30 jaar nog veel meer te bereiken.”

Actie: gratis SecuReporter-licentie voor 1 jaar

Ter ere van het dertigjarig jubileum biedt Zyxel een gratis eenjarig SecuReporter-abonnement ter waarde van maximaal € 151,98 aan op alle aankopen in de ZyWALL- en USG-serie. De promotie is van toepassing op eerdere en toekomstige aankopen van Zywalls en USG’s – het enige dat deelnemers hoeven te doen is in bezit zijn van een firmware ZLD 4.32 of hoger tijdens de promotieperiode die loopt van 5 augustus tot en met 31 oktober 2019.

Activeer nu en geniet van alle beveiligingsvoordelen van cloud intelligence-analyses:
• Diepgaande analyse waardoor apparaatlogboeken worden omgezet in beveiligingsinzichten
• Gebruikersanalyses identificeren mogelijke risicogebruikers binnen het netwerk
• Aangepaste rapporten leveren beveiligingsanalyses die voldoen aan individuele behoeften

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Copaco breidt Infrastructure-as-a-Service aanbod uit met Copaco VMware Cloud

Rakuten Kobo onthult de Kobo Libra H2O: een moderne, waterdichte, lichtgewicht, 7-inch e-reader