in

​Overal in huis optimaal genieten van tv-audio: de nieuwe praktische draadloze tv-luidspreker van Sony

Draadloze tv-luidspreker SRS-LSR200 biedt een praktische oplossing om tv-geluid ook op afstand van de televisie te horen.

Sony introduceert de handige SRS-LSR200 draadloze tv-luidspreker. Het apparaat is vanaf september verkrijgbaar in de Benelux. Met de SRS-LSR200 is het geluid van de tv in vrijwel elke ruimte in de woning te beluisteren. Het apparaat versterkt het volume en de kwaliteit van tv-geluid, zodat het ook in andere kamers perfect hoorbaar is.

De drie ingebouwde luidsprekers zorgen voor een helder en natuurlijk geluid binnen een groot luistergebied. De Voice Zoom-technologie optimaliseert de geluidsfrequenties van dialogen in bijvoorbeeld films of series. Wanneer het standaard geluid van de tv lastig verstaanbaar is of bij gehoorproblemen van een familielid is de SRS-LSR200 uitstekend inzetbaar.

De luidspreker van Sony is stevig en draagbaar. Met de praktische handgreep is deze overal inzetbaar en eenvoudig mee te nemen bijvoorbeeld op reis. Voor nog meer comfort beschikt de SRS-LSR200 over een ingebouwde afstandsbediening die de meeste bekende tv-merken ondersteunt. Via deze afstandsbediening kan eenvoudig van zender gewisseld worden. De SRS-LSR200 is bovendien spatwaterbestendig. Ook bijvoorbeeld tijdens het koken of aan de rand van het zwembad kan deze speaker ingezet worden.

Specifieke stemluidspreker die spraak perfect weergeeft

De SRS-LSR200 beschikt tussen de linker en de rechter stereoluidspreker over een speciale stemluidspreker. Die laat vooral de geluidsfrequenties van de menselijke spraak horen en onderdrukt de invloed van de linker- en rechterluidspreker. Dat beperkt de vervorming en levert een helder en duidelijk stemgeluid op.

‘Voice Zoom-functie’ voor een heldere weergave van stemgeluid

De SRS-LSR200 is uitgerust met de Voice Zoom-functie, die de elementen van de menselijke spraak detecteert en naar voren brengt. Naast de normale stereomodus zijn er ook de standen ‘Voice Zoom 1’, die stemmen op de voorgrond brengt, en ‘Voice Zoom 2’, die hoge frequenties benadrukt. Schakelen tussen de verschillende standen kan met een specifieke knop.

Passieve radiatoren aan de linker- en rechterkant van het apparaat, voor een realistische weergave van lagere stemtonen.

Door de lagere stemtonen weer te geven via de linker- en rechterluidspreker en de passieve radiatoren klinken stemmen zeer natuurlijk en realistisch.

Gebruiksvriendelijke ingebouwde afstandsbediening

De SRS-LSR200 heeft een ingebouwde afstandsbediening voor televisietoestellen. Bovendien beschikt deze speaker over een grote volumeknop, duidelijk leesbare knoppen en is hij spatwaterbestendig.

Makkelijk opladen

Om de luidspreker op te laten moet deze in het laadstation geplaatst worden. Na drie uur laden kan de luidspreker ongeveer 13 uur lang continu worden gebruikt.

Eenvoudige en intuïtieve installatie

Op het laadstation en de kabels staan gekleurde cijfers om alles snel te kunnen aansluiten voor wie minder vertrouwd is met elektronische apparatuur.

Stabiele draadloze verbinding

De zender en luidspreker maken gebruik van een draadloos 2,4GHz-signaal (1 op 1), voor een snelle verbinding die geen last heeft van storing. Zo kan de gebruiker gelijktijdig naar het geluid van de tv en de luidspreker luisteren, voor een natuurlijke luisterervaring.

Prijzen en beschikbaarheid

Sony’s handige draadloze tv-luidspreker SRS-LSR200 is vanaf september verkrijgbaar in de Benelux voor € 220,00.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Nu verkrijgbaar: OPPO Find X2 Pro Automobili Lamborghini Edition

Synology introduceert de DS220+