in

Synology introduceert de DS220+

Synology Inc. heeft de beschikbaarheid van het DS220+ -opslagsysteem aangekondigd. De DS220+ is een ideaal systeem voor thuisgebruik en voor kleine bedrijven voor de opslag en beveiliging van gegevens.

Synology Diskstation DS220+ is een compacte network-attached opslagoplossing voor het optimaliseren van data- en multimediabeheer. Het bevat gestroomlijnde opties voor het delen van data, streamen van video’s en het indexeren van foto’s, evenals goede databeveiliging en recovery-mogelijkheden.

Specificaties van de DS220+

  • 7% sneller in responsiviteit van websites*
  • 17% sneller in rekentaken*
  • Tot 32 TB ruwe capaciteit
  • Dubbele 1GbE-poorten

Beschikbaarheid

DS220+ is nu verkrijgbaar bij resellers en partners van Synology in Europa en is de nieuwste toevoeging aan onze 20-serie.
1. Prestatiecijfers zijn gebaseerd op de gemiddelde procentuele verbetering van DS220+ ten opzichte van zijn voorganger, zoals getest in Synology-laboratoria. Verbetering van het reactievermogen gemeten door Web PHP-responsefficiëntie en verbetering van de rekenprestaties gemeten met bestandsindexering in Synology Drive en foto-indexering in Synology Moments. Prestatieverbeteringen kunnen variëren, afhankelijk van de omgeving, het type gebruik en de configuratie.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

​Overal in huis optimaal genieten van tv-audio: de nieuwe praktische draadloze tv-luidspreker van Sony

DigiTest: Silvergear Gimbal review