in ,

D-Link cloud recording camera’s met Amazon Alexa en Google Assistant

De nieuwe mydlink™ camera’s bieden opname naar je eigen cloud en spraak-aansturing via Amazon Alexa en Google Assistant

D-Link heeft drie nieuwe mydlink™ HD Wi-Fi camera’s onthuld voor eenvoudige smart home huisbeveiliging. Alle drie de modellen bieden gratis video-opname naar je eigen cloud, waar beeld en geluid 24 uur voor je wordt bewaard. Ze zijn verder volledig compatibel met de assistenten van Alexa en Google. Eigenaren van deze camera’s die bijvoorbeeld ook streaming apparaten hebben zoals Google Chromecast en Amazon Fire TV Stick, kunnen met hun stem instructies geven en de beelden live bekijken op bijvoorbeeld de tv.

Met de gratis mydlink™ app kunnen gebruikers hun huis bekijken en beschermen via een mobiel apparaat. De geluids- en bewegingsdetectie en nachtzicht mogelijkheden sturen automatisch een waarschuwingsberichten wanneer er iets ongebruikelijks gedetecteerd wordt, of het nu dag is of nacht.

De camera’s ondersteunen zowel opname op een SD kaart als naar een veilige privé-cloud. Naast de gratis cloud opslag komt D-Link binnenkort met extra betaalde opties waar videobeelden tot wel 30 dagen kunnen worden opgenomen met tot wel 10 camera’s. Opnamen kunnen direct worden teruggekeken vanuit de cloud of worden gedownload. Door de aanwezigheid van tweeweg audio kan men zowel luisteren met de camera via het mobiele apparaat als terugpraten!

De mydlink™ app stelt gebruikers verder in staat met behulp van automatisering en planning hun huizen slimmer en veiliger te maken. Als men er bijvoorbeeld mydlink™ smart plugs bij gebruikt, dan kan het licht automatisch aan gaan als de camera’s beweging of geluid detecteren. IFTTT-ondersteuning (if this, then that) zorgt ervoor dat de camera’s samen kunnen werken met een brede selectie aan apparaten.

Het compacte en strakke design en de ingebouwde Wi-Fi maken het mogelijk om de camera’s overal in het huis of op kantoor te plaatsen. De DCS-8010LH en DCS-8300LH kunnen tot 720p resoluties opnemen en hebben een grote kijkhoek voor grote ruimten. De DCS-8525LH is gemaakt voor echt grote ruimten en neemt op tot 1080p HD resoluties. Hij heeft ook een pan/tilt functie zodat een nog grotere ruimte in de gaten gehouden kan worden. Dit is vooral handig wanneer men bijvoorbeeld een voor- en achterkamer wil monitoren.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Kobo introduceert kleinste, dunste en lichtste ereader, de Kobo Clara HD

Een op de vijf kantoorprofessionals ervaart werkstress door technologische innovaties