in

Introductie van de Marantz Horizon en Marantz Grand Horizon

Een luxe draadloze luidspreker als designstatement – Al meer dan 70 jaar staat Marantz bekend om zijn hoogwaardige audioproducten die innovatieve technologie combineren met een prachtig en intuïtief ontwerp.

Nu brengt Marantz deze expertise naar de wereld van luxe draadloze luidsprekers met twee baanbrekende modellen die de verwachtingen van klanten zullen veranderen.

We presenteren de Marantz Horizon en de grotere Marantz Grand Horizon: twee luxueuze draadloze luidsprekers, speciaal ontworpen voor luisteraars die zowel uitmuntende geluidskwaliteit als tijdloze elegantie eisen.

Een nieuw design-statement

De Horizon en Grand Horizon stralen moderne luxe uit en tillen de kenmerkende ontwerpstijl van Marantz naar een nieuw hoogtepunt. Het iconische ronde patrijspoortmotief van Marantz is opnieuw vormgegeven en vormt het centrale element in het unieke ronde ontwerp van beide luidsprekers. Met zorgvuldig geplaatste verlichting en hoogwaardige materialen, die de symmetrie van het ontwerp benadrukken, bieden deze luidsprekers een zintuiglijke ervaring die je kunt zien, horen én voelen.

Stijlvolle afwerking

Zowel de Horizon als de Grand Horizon zijn gemaakt van duurzame materialen. Elk model is bekleed met Marantz RadianceTM 360o Seamless Ecofiber, een stof gemaakt van gerecycled oceaanplastic, ontwikkeld in samenwerking met de mode-industrie. De stof heeft een luxe uitstraling door de toevoeging van gouden lurex, wat de warme uitstraling van het ontwerp en geluid versterkt.

De luidsprekers zijn beschikbaar in drie kleuren: het donkere Midnight Sky, het heldere Moon Ray en het warme Marantz Champagne. Elk model rust op een marmeren voet die perfect bij de luidsprekerkleuren past. Voor wie de luidsprekers anders wil plaatsen, biedt Marantz een stijlvolle houten vloerstandaard voor de Horizon en muurbeugels voor beide modellen. Zelfs het uitpakken is een speciale ervaring, met een elegante beschermhoes die de luidsprekers omsluit.

De nieuwe vorm van geluid

Horizon en Grand Horizon zijn krachtige draadloze oplossingen voor kamer vullend geluid met een breed bereik. Elk model bevat een unieke configuratie van drivers voor het hoog en midden. Om voor een ruimtelijke luisterervaring te zorgen, wordt dit geluid vanuit één centrale subwoofer afgegeven.

Het krachtige geluid wordt geleverd door de gepatenteerde Marantz RiseTM versterkertechnologie. Dit is gebaseerd op de uiterst responsieve en thermisch efficiënte GaN FET-technologie en biedt een uitgangsvermogen van maar liefst 310 W of 370 W (voor respectievelijk Horizon en Grand Horizon volgens de FTC-norm). Deze krachtige kern stuurt een aantal hoogwaardige Marantz GravityTM drivers aan, elk met krachtige neodymium magneten voor de ultieme combinatie van nauwkeurigheid, responsiviteit en lage vervorming. Het hart van Horizon bestaat uit een 165 mm subwoofer, aangevuld met twee 25 mm silk-dome tweeters en drie 50 mm drivers voor het volledige geluidsbereik. Grand Horizon is de grotere luidspreker en heeft een 200 mm subwoofer, drie 25 mm tweeters en vier 76 mm drivers voor het midden.

De ingebouwde Marantz MirageTM DSP maakt het mogelijk de geluidskenmerken van deze geavanceerde luidsprekers op de stemming en de muzieksmaak van de luisteraar af te stemmen. Deze digitale ‘dirigent van de luidspreker’ is via de HEOS®-app te bedienen om bijvoorbeeld de helderheid, ruimtelijkheid en warmte van het geluid aan de voorkeur van elke gebruiker aan te passen. Het is zelfs mogelijk een Sound Master Mode te selecteren, zodat luisteraars het geluid van de Horizon of de Grand Horizon precies zo kunnen ervaren zoals Yoshinori Ogata, de Sound Master van Marantz, wil dat ze klinken.

Magisch en intuïtief in gebruik

De Horizon en Grand Horizon zijn ontworpen om de zintuigen te prikkelen. Zodra je een van de luidsprekers nadert, activeren ingebouwde nabijheidssensoren automatisch de luidspreker. Met Marantz AuraControl TM, dat gebruik maakt van 100 verborgen leds en lichtsensoren, ontstaat er een naadloze interactie tussen licht en geluid. Door simpelweg de ring rond de subwoofer aan te raken, kun je het volume aanpassen, dat op subtiele wijze wordt weergegeven.

Van alle gemakken voorzien

De Horizon en Grand Horizon zijn moderne draadloze luidsprekers, ontworpen voor de veeleisende consument. Ze maken gebruik van het HEOS-platform van Marantz, waarmee ze toegang bieden tot populaire streamingdiensten zoals Amazon Music, Deezer, Spotify en TIDAL. Ook zijn Apple AirPlay2 en Bluetooth ingebouwd voor eenvoudig streamen vanaf mobiele apparaten. Beide modellen hebben ook fysieke aansluitingen, zoals analoog, optisch, HDMI en USB-C, en ondersteunen Dolby Atmos via HDMI.

Dankzij het HEOS-ecosysteem kunnen Horizon en Grand Horizon ook worden gekoppeld met andere HEOS-apparaten voor een multiroom-opstelling. Gebruikers kunnen zelfs meerdere Horizon- of Grand Horizon-luidsprekers combineren voor de ultieme geluidsbeleving in grotere ruimtes.

De Marantz Horizon en Grand Horizon zijn vanaf Januari 2025 beschikbaar. Ontdek het iconische design en het meeslepende geluid van deze luxueuze draadloze luidsprekers bij geselecteerde verkooppunten en op Marantz.com.

Marantz Horizon

Luxe draadloze luidspreker | €3800

  • 310W versterking (uitgangsvermogen volgens de FTC-norm), 745W piek
  • 2x 25 mm tweeters, 3x 50 mm drivers voor het volledige bereik, 1x 165 mm subwoofer
  • Stereo RCA-ingang x1, optische ingang x1, HDMI eARC x1, USB-C x1
  • HEOS Built-in inclusief Bluetooth, Airplay2, Spotify Connect en ondersteuning voor populaire streamingdiensten zoals Amazon Music, Deezer, Spotify en TIDAL.
  • 366 x 210 x 387,5 mm (14,33 x 8,27 x 15,26″) (W x D x H)

Marantz Grand Horizon

Luxe draadloze luidspreker | €6000

  • 370W versterking (uitgangsvermogen volgens de FTC-norm), 860W piek
  • 3x 25 mm tweeters, 4x 76 mm drivers voor het volledige bereik, 1x 200 mm subwoofer
  • Stereo RCA-ingang x1, optische ingang x1, HDMI eARC x1, USB-C x1
  • HEOS Built-in inclusief Bluetooth, Airplay2, Spotify Connect en ondersteuning voor populaire streamingdiensten zoals Amazon Music, Deezer, Spotify en TIDAL.
  • 366 x 210 x 387,5 mm (14,33 x 8,27 x 15,26″) (W x D x H)

Statief voor Marantz Horizon

Statief | €750

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Jouw nieuwe favoriete gadget: Canon SELPHY QX20

Motorola herdefinieert de mobiele ervaring met Google-gestuurde innovaties