in

ALSO breidt services verder uit: WePrintSmarter nu ook in Nederland

Na de succesvolle introductie van WePrintSmarter in twaalf andere Europese landen, rolt ALSO deze service nu ook uit in Nederland. Vanaf vandaag kunnen resellers in Nederland een vaste inkomstenstroom genereren met een volledig geautomatiseerde bestelservice voor printbenodigdheden.

“We bieden resellers nieuwe mogelijkheden via onze platforms. Met dit initiatief breidt ALSO de uitgebreide servicesportfolio verder uit.De innovatieve WePrintSmarter-services kennen een modulaire opbouw, waardoor steeds meer resellers en verkopers steeds beter tegemoet kunnen komen aan de printbehoeften van hun klanten,” aldus Bas Janssen, Chief Customer Officer, ALSO Nederland B.V. De eerste service op WePrintSmarter is SmartSupplies, een end-to-end weboplossing waarmee de bestelling en levering van toner- en inktcartridges volledig wordt geautomatiseerd voor alle merken printers en multifunctionele apparaten. Dat levert resellers een constante stroom aan bestellingen op, zonder dat klanten handmatig bestellingen hoeven te doen via de webshop van de reseller of de benodigde artikelnummers hoeft te kennen.

Met dit initiatief breidt ALSO de uitgebreide servicesportfolio verder uit.

De aanmelding voor en het gebruik van SmartSupplies is gratis. Na hun registratie hebben klanten 24/7 toegang tot de SmartSupplies-portal, waarop ze een overzicht hebben van alle printers in hun netwerk. Het gedetailleerde overzicht voor elke printer geeft aan hoeveel toner en inkt er per printer nog beschikbaar is. Het platform biedt resellers nieuwe zakelijke kansen, omdat ze verouderde printoplossingen op het netwerk van hun klanten kunnen herkennen, en ter vervanging daarvan nieuwe oplossingen kunnen aanbieden.

Het belangrijkste voordeel van SmartSupplies is dat resellers en hun klanten daardoor printers zo kunnen instellen dat er automatisch nieuwe voorraden worden besteld. Wanneer de printvoorraad van aangesloten printers opraakt, wordt een automatische bestelling gedaan en wordt die door ALSO namens de reseller direct aan de klant verzonden. Er zijn geen ingewikkelde contracten nodig, klanten betalen per bestelling.

WePrintSmarter werd begin 2017 voor het eerst in Denemarken geïntroduceerd, waarna Noorwegen, Zweden, Finland, Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland, Polen, Frankrijk en de Baltische staten volgden.

Ga naar www.weprintsmarter.com voor meer informatie.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Expert sluit succesvol boekjaar 2017 af

Introductie Samyang AF 24mm F/2.8 FE