in

Amacom exclusief distributeur Sangean in Benelux

Amacom, The Amazing Company B.V. en Sangean hebben de bestaande samenwerking een verdiepingsslag gegeven en zijn overeengekomen dat Amacom met ingang van heden als exclusief distributeur van Sangean zal gaan optreden in de Benelux.

Sangean – World Class Radios

Sangean is al meer dan 45 jaar trotse producent en ontwikkelaar van hoogwaardige radio’s en biedt haar partners een breed assortiment; van retro tot modern en van design tot tijdloze ontwerpen. Elk model wordt gekenmerkt door de kwaliteit waar Sangean voor staat. De kern- en focuscompetentie van Sangean is na 45 jaar onveranderd gericht op audio. Sangean staat voor ‘World Class Radios’. Dagelijks wordt er door meer dan 1.000 gepassioneerde experts hard gewerkt de verdere ontwikkeling van het merk Sangean op het gebied van techniek, design en kwaliteit.

Amacom biedt haar partners een uitgebreide range met in totaal 126 Sangean-modellen in de segmenten internetradio’s, DAB+ radio’s, FM/AM radio’s, draagbare radio’s, wereldontvangers, wekkerradio’s, bouwradio’s, pocketradio’s en waterbestendige radio’s.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

KPN verstevigt positie als beste mobiele netwerk van Nederland

Drie eenvoudige tips tegen SIM-swapping