in ,

Anker Innovations introduceert de Eufy Video Doorbell Dual, eerste slimme deurbel met 2 camera’s

Thuisblijven voor je pakketje hoeft niet meer, met de Eufy Video Doorbell Dual heb je 24/7 zicht op jouw geleverde pakket

Anker Innovations brengt vandaag de Eufy Video Doorbell Dual op de markt. Deze tijdens de CES aangekondigde nieuwe AI-aangedreven video deurbel is de eerste deurbel met twee camera’s. Naast de 2K-camera voor een volledig beeld van de bezoeker, heeft de deurbel ook een tweede 1080p-camera die naar beneden is gericht om geleverde pakketten in de gaten te houden. Door blinde vlekken weg te halen hebben bewoners optimaal zicht en kunnen pakketten veilig op de deurmat afgeleverd worden. De Eufy Video Doorbell Dual is vanaf vandaag verkrijgbaar bij Coolblue voor €249,-.

Deurbel met persoons- en pakketdetectie

De Eufy Video Doorbell Dual beschikt over de exclusieve Delivery Guard-functie. Wanneer het pakket afgeleverd wordt, ontvang je een melding dat het pakket voor de deur ligt en een of meerdere herinneringen om het pakket op te halen, zodat je dit niet vergeet. Om te zorgen dat ongenodigde bezoekers jouw pakket niet meenemen, ontvang je een melding wanneer iemand het pakket nadert en kun je via 2-way audio met hen communiceren.

De Eufy Video Doorbell Dual heeft daarnaast 2 sensoren om personen te herkennen en identificeren. Door de AI-technologie worden familie en vrienden herkend en kun je ervoor kiezen om alleen meldingen te ontvangen wanneer het gaat om onbekenden. Daarnaast constateert de Radar and Passive Infrared-technologie het soort beweging, wat zorgt voor vermindering van valse meldingen met 95%. De radar kan door middel van afstand en invalshoek beoordelen of iemand rond aan het hangen is bij de woning en, indien nodig, de ongewenste gast een waarschuwing sturen.

Beveiligingsrapporten

Een uitdaging bij het gebruik van meerdere beveiligingscamera’s, is dat je tientallen video’s moet bekijken om een specifieke gebeurtenis te vinden. De vernieuwde app van Eufy Security lost dit probleem op door dagelijks een beveiligingsrapport te delen dat vastgelegde video’s per dag of uur kan weergeven. Bovendien kunnen gebruikers video’s sorteren op tijdstip of het type gebeurtenis, zoals ‘persoon’ of ‘pakket’.

Opslag zonder abonnementskosten

De meegeleverde HomeBase heeft ingebouwde opslag van 16GB. Hierdoor heb je geen abonnement nodig om de opnames terug te kijken. Dankzij de oplaadbare batterij is de deurbel zowel op de bestaande bedrading als draadloos te installeren. De batterij gaat ongeveer 6 maanden mee na volledig opladen. De Eufy Video Doorbell Dual is vanaf vandaag verkrijgbaar bij Coolblue voor 249,-.

Product specificaties:

  • 2K-camera met HDR en een gezichtsveld van 160 graden
  • 1080p neerwaarts gerichte camera
  • Maakt gebruik van radar- en PIR-technologie om menselijke bewegingen nog nauwkeuriger te detecteren en vermindert valse meldingen met 95%
  • Met geavanceerde lokale AI-technologie maakt de deurbel onderscheid tussen familie, vrienden en onbekenden
  • Delivery Guard-technologie beschermt pakketten door middel van meldingen bij bezorging en waarschuwt gebruikers als iemand het pakket nadert
  • HomeBase 2 biedt 16GB gratis lokale opslag, dus geen maandelijkse kosten
  • De deurbel gaat tot 6 maanden mee na één keer opladen
  • Werkt met Google Assistant en Amazon Alexa

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

OnePlus blikt terug op mijlpalen 2021 en kijkt vooruit naar 2022

DigiTip: Trust Ody toetsenbord